Vantaan kortteliliiga jatkuu Korsossa ja Hakunilassa

Vantaalaisille asukkaille suunnattu liikunnan kortteliliiga jatkuu elokuussa eri puolilla Vantaata.

Korttelisarjoja pelataan esimerkiksi Korson liikuntapuiston monitoimiareenalla, Rautkallion lähiliikuntapaikassa Koivukylässä sekä Hakunilan urheilupuiston tekonurmikentällä.

Vantaan kortteliliiga jatkuu elokuussa kahdella lajilla. Pelejä jatketaan jalkapallossa, ja uutena lajina tulee mukaan beach volley, eli rantalentopallo.

 Pilottivaiheen jalkapallopelit sujuivat hyvin, ja niiden pohjalta pääsemme nyt kehittämään toimintaa. Odotamme innolla kortteliigan jatkoa ja toivomme tietysti mukaan entistä enemmän osallistujia, kertoo projektikoordinaattori Ossi Koskela Vantaan kaupungin liikuntapalveluista.

Osallistuminen sarjoihin on pilottivaiheen tapaan maksutonta. Ilmoittautumisaikaa on 14. elokuuta asti. Sarjakausi alkaa maanantaina 19. elokuuta, ja sarjat päättyvät syyskuun loppuun mennessä.

Vantaan kaupungin tiedotteen mukaan beach volleyta pelataan yhdessä sarjassa Kartanonkosken liikuntapuistossa. Sarjaan voivat osallistua niin naisten ja miesten joukkueet kuin sekajoukkueetkin.

Jalkapalloon perustetaan pilottivaiheesta saadun palautteen perusteella uusia sarjoja. Naisten sarjassa jalkapalloa pelataan Hiekkaharjun liikuntapuistossa. Avoin sarja puolestaan on tarkoitettu jalkapalloa enemmän pelanneille joukkueille. Sarjan ottelut pelataan Kartanonkosken liikuntapuistossa.

Korttelisarjat on tarkoitettu niin naisten joukkueille, miesten joukkueille kuin sekajoukkueillekin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.