Asematie suljettuna Vantaan päivänä ja Sun Festivalin aikana

Asematie suljetaan kaksi kertaa liikenteeltä suurten yleisötapahtumien vuoksi.

Vantaan päivän konsertissa maanantaina 15.5. klo 18–19.30 Tikkurilan torilla esiintyy Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble vieraanaan SuomiLOVE-ohjelmasta tuttu LOVEband. Konserttiin on vapaa pääsy, ja paikalle odotetaan noin 2000 ihmistä.

Asematie suljetaan liikenteeltä 15.5. kello 16–20.30, jolloin siirtokehotus on voimassa. Huoltoajoa varten jätetään kaistale Asematietä vapaaksi. Miehitetyt puomit pystytetään Asematien itä- ja länsipäätyihin Asematie 3:n ja Asematie 9:n kohdalle.

Kansainvälinen katufestivaali Sun Festival ja Vantaan Mahdollisuuksien tori järjestetään lauantaina 20.5. Asematiellä kello 10–15. Festivaalille on vapaa pääsy.

Asematie suljetaan liikenteeltä 20.5. kello 8–16. Myös Asematien parkkipaikat ovat tuolloin poissa käytöstä. Asematie toimii tapahtumasta huolimatta pelastustienä lähikiinteistöille.

Ihmisiä pyydetään varautumaan molempiin tapahtumiin ja siirtämään autonsa pois Asematieltä tapahtumien ajaksi. Yritysten toivotaan tiedottavan poikkeavista järjestelyistä myös asiakkaitaan. Parkkipaikkoja on lähistöllä muun muassa Tikkurilan kirjaston edustalla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.