ToPo voittoon Korikouvoista

Topo sai vieraakseen nuoren, nälkäisen ja seitsenhenkisen kouvonipun Munkkiniemen lauantai-iltaan. Nuoret lupaukset Kouvoissa esittivätkin ennakkoluulotonta peliä Teemu Knihtisen ja Severi Kaukiaisen johdolla.

Kotijoukkue piti peliä hallussaan esittäen parhaimmillaan hypnotisoivan kaunista hyökkäyspeliä. Tuomas Laine tokaisi Kouvojen huutaessa aikalisän toimitsijapöydälle oleellisen: ”Tosta saa varmaan syöttöpinnan”.

Topolla pallo kiersi ja Kouvolauma pysyi perässä vain upealla kaukoheittopelillä ja kotiyleisö sai nauttia iloisesta koripallosta. Katsomossa oli muutenkin hyvä meininki kun Rennesistä Sykkiin saapunut leirikoululaisten ryhmä tuli tsekkaamaan miltä Munkkalainen koris näyttää.

Kun lähdettiin viimeiselle kympille oli Topo kuitenkin nostanut johtonsa jo 17 pisteeseen ja pelin piti olla selvä. Vaan ei ollut.

Topo lähti hyydyttämään pelin tempoa ja Kouvot jatkoi juoksemista stopeistaan. Korikouvot tulivat yhden heiton päähän viimeisellä minuutilla, mutta Topo kesti kovan paineen.

Loppulukemat kirjattiin Topolle lukemin 87-83.

Ottelun parhaina palkittiin Miki Kuusisto 17/7/6 ja Severi Kaukiainen 25/1/4.

Topo nousi voitolla viidenneksi sarjassa vain yhden voiton päähän HBA Märskystä.

Runkosarjaa on jäljellä kuusi ottelua. Tällä hetkellä näyttää todennäköiseltä, että pleijareiden ensimmäisellä kierroksella pelattaisiin helsinkiläistä klassikkoa Topo-HBA.

Seuraava kotimatsi pelataan 19:s päivä helmikuuta, jolloin vieraaksi saapuu JBA.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.