ToPo Naiset jahtaa paikkaa pudotuspeleihin

Naisten Korisliigaa on pelattu nyt 19 kierrosta ja ToPolla on runkosarjaa jäljellä kahdeksan ottelua, joista kolme pelataan kotona Munkkiniemessä.

Kun 3/4 runkosarjasta on takana löytyy ToPo vielä sarjan hänniltä, mutta avaimet playoff-paikkaan on vielä käytännössä omissa käsissä. Pudotuspeleihin pääsy vaatii kuitenkin isoja onnistumisia ja tukalasta tilanteesta huolimatta on joukkue luottavainen kevätkauden loppusuoralle.

Joukkueen valmentajat Pere Klinga ja Didi Pounds pyrkivät löytää pelistä elementtejä, joilla vastustajilta saadaan parhaat aseet otettua pois ja vastaavasti oman pelin vahvuudet tuotua esiin jotta otteluita saadaan käännettyä voitoksi.

Alkukausi oli joukkueelle vaikea ja tiukat ottelut kääntyivät tappioiksi, jonka seurauksena ToPo joutui heti kättelyssä takaa-ajajaksi sarjataulukossa. Amerikkalaisvahvistuksen vaihdon myötä marras-joulukuussa, joukkue sai uuden vaihteen silmään ja otti kuukauden sisään neljä voittoa, joilla munkkalaiset hinasivat itsensä takaisin playoff -kamppailuun. Nyt kuitenkin tammikuu toi murheita joukkueen terveystilanteeseen kun ykkössentteri Laura Saarinen sai aivotärähdyksen paikalliskamppailussa ja on joutunut huilaamaan käytännössä jo neljä ottelua putkeen.

Nyt on joukkueen käännettävä kelkka ja voittoja tultava, jotta pudotuspelipaikka aukeaisi. Joukkueella on edessä vielä kamppailut kaikkia tärkeimpiä vastustajiaan vastaan ja voittamalla nämä ottelut saattaa jälleen tilanne olla täysin eri näköinen sarjataulukossa.

ToPo Naisten seuraava kotiottelu on helmikuun 9. päivä, jolloin ToPo järjestää myös Munkkiniemen Puukkarille makkaratarjoilun ja bingo-lappujen myynnin. Kahden euron Bingolla pääsee myös saman päivän klo 15 alkavaan otteluun vs. Forssan Alku!

Kuvassa lauantain ottelun kotijoukkueen parhaana pelaajana palkittu Hanna Valkeinen. Palkinnon ojensi otteluisäntä Pitskun Kanttiini.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.