PK-35 Vantaa valmistautuu uuteen kauteen

Suomen mestaruutta puolustavan PK-35 Vantaan valmistautuminen kohti uutta kautta etenee aikataulun mukaisesti. Naisten Liiga alkaa tänä vuonna jo maaliskuun puolivälissä, joten valmistautumisaika jää aiempia kausia lyhyemmäksi. PK-35 Vantaa on hakenut pelituntumaa pelaamalla jo useita harjoitusotteluita.

Valmistautumiskauden aikana Punamustien naiset ovat pelanneet harjoitusotteluita etenkin eri poikajoukkueita vastaan. Yhtä poikkeusta lukuun ottamatta vastustajat ovat olleet 02-syntyneitä poikia. Fyysisesti vahvojen ja ennen kaikkea nopeiden poikien kohtaamisella PK-35 Vantaa pyrkii hankkimaan lisää pelikovuutta ja –nopeutta tuleviin sarjapeleihin.

Punamustien katseet ovat jälleen myös kansainvälisillä kentille, joten kovat harjoituspelit palvelevat myös niihin valmistautumista. PK-35 Vantaa osallistuu elokuussa kuudennen kerran naisten Mestarien liigan karsintaturnaukseen. Viidellä aiemmalla kerralla joukkue on edennyt neljästä karsinnoista jatkopeleihin.

Naisten Liigan joukkueista PK-35 Vantaa on tähän mennessä kohdannut ainoastaan FC Hongan. Espoolaisten kotikentällä pelattu ottelu päättyi tammikuun lopussa Punamustien 1-3-voittoon. Maaleista vastasivat Mette Barck ja rangaistuspotkusta onnistunut Netta Koso. Kolmas osuma merkittiin FC Hongan omaksi maaliksi.

Punamustien pelaajat ovat olleet talvikauden aikana vahvasti edustettuina eri maajoukkueleireillä. Mimmi Nurmela ja Olga Ahtinen olivat tammikuussa A-maajoukkueen matkassa Espanjassa, kun Suomi kaatoi harjoitusotteluissa Venäjän ja Slovakian. Ahtinen pelasi molemmissa otteluissa täydet minuutit ja Nurmela teki Slovakiaa vastaan ensiesiintymisensä A-maajoukkueessa.

Nuorisomaajoukkueet sen sijaan ovat leireilleet alkuvuonna Eerikkilän urheiluopistolla. PK-35 Vantaan Roosa Toivanen, Ronja Ikonen ja vuotta nuoremmasta ikäluokasta mukaan nostettu Eva Nyström kuuluivat EM-jatkokarsintaan valmistautuvan U19-maajoukkueen leiriryhmään. U18-maajoukkueen leirillä Punamustien pelaajista olivat Ida Raustola, Alina Kosunen ja Mette Barck.

PK-35 Vantaa kohtaa Naisten Liigan avauskierroksella 18.3. vieraskentällä Kuopion Pallokissat. Punamustien kotiavaus on ohjelmassa viikkoa myöhemmin 25.3. Silloin Myyrmäessä vierailee paikallisvastustaja FC Honka.

Punamustien tulevat harjoitusottelut:

Ti 14.2. klo 18.00 PK-35 Vantaa – TPS Myyrmäen jalkapallohalli

La 18.2. klo 11.45 PK-35 Vantaa – FC Honka Myyrmäen jalkapallohalli

La 4.3. klo 11.45 PK-35 Vantaa – HJK Myrmäen jalkapallohalli

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.