Miesten valmennustiimi uudistuu

Torpan Poikien miesten edustusjoukkueen pre season on täydessä vauhdissa. Kesätreenejä on vedetty uuden valmennustiimin johdolla niin Kisiksen parketilla, Paltsin kentällä kuin joogaa Munkan “Härkähaka”-puistossa naisten edustusjoukkueen kanssa.

Miesten joukkueen valmennustiimi kokee tulevalle kaudelle ison remontin. Joukkueen peräsimeen saapuu yksi Suomen kokeneimmista valmentajista, Eero Nikkarinen. Edelliskausina Nikkarinen on toiminut Helsinki Rocksin a-poikien päävalmentajana ja jatkaa myös tulevalla kaudella aiemmassa tehtävässään Rocksin vastuuvalmentajana. Apuvalmentajan tontille astelee puolestaan 91 maaottelun, neljän Suomenmestaruuden ja yli 5 000 pisteen rajapyykin Korisliigassa saavuttanut Jukka Matinen.

ToPon miesten uusi päävalmentaja Eero Nikkarinen on odottavaisen innoissaan tulevasta kaudesta: ”Mukava tulla takaisin ToPoon ja uusin haasteisiin. Seurassa on hyvää energiaa ja joukkue on sopiva sekoitus kokemusta, nuoruutta ja kaikkea siltä väliltä. Kiva päästä valmentamaan tuttuja pelaajia vuosien varrelta, niin omista kuin vastustajien riveistä. Erityisen iloinen olen Rocks-yhteistyöstä. ToPo tarjoaa nyt yhden uuden varteenotettavan pelaajapolun pääkaupunkiseudun nuorille, huipulle pyrkiville pelaajille.”

Parketilla kaiken kokenut Matinen odottaa niin ikään tulevaa koriskautta apuvalmentajan roolissa. Matinen on toiminut valmennustiimeissä jo aiempina vuosina nuorten maajoukkueissa ja Hongassa, mutta tuleva kausi on Matiselle ensimmäinen jossa rooli keskittyy koripallopuoleen. “Olemme pyrkineet rakentamaan yhteistyötä ToPossa jo aikaisemmin ja nyt minulle tarjoutui mielekäs ja haasteellinen pesti, joten halusin ilman muuta tulla mukaan ToPoon. Joukkueen valmennustiimi ja pelaajakokoonpano on erittäin monipuolinen ja mielenkiinnolla odotan jo alkavaa kautta.”

Valmennustiimin täydentää edelliskausilta tuttu Markus Rautala sekä niin ikään uusi tulokas Hanot Zabaleta Carro, Espanjan San Sebastianista. Zabaleta liittyy joukkueen vahvuuteen ensi viikolla. Fysiikkavalmennuksesta ja fyysisestä huollosta vastaa tulevallakin kaudella tehotiimi Joonas Lahtinen (IdealFysio), Aleksi Moilanen ja Mikko Pehkonen (Teramus).

ToPo ja Helsinki Rocks yhteistyöhön

Rocks ja ToPo ovat sopineet yhteistyöstä a-junioripelaajien osalta. Rocksin junioreista ToPon kokoonpanoon liittyy Juhani Jokio, Bashkim Grepi ja Christian Ahokas. ToPon miesten edustusjoukkueen harjoitusringissä nähdään edellä mainitun kolmikon lisäksi muitakin Rocksin a-junioreita. Yhteistyö mahdollistaa todella monipuolisen ympäristön niin uusille tulokkaille kuin ToPon edustusjoukkueelle.

“Tuleva yhteistyö Helsinki Rocksin kanssa on todella hieno asia molemmille seuroille. Yhteistyöllä mahdollistetaan Rocksin a-junioreille paras mahdollinen ympäristö kehittyä ja samalla ToPon edustusjoukkue saa kokoonpanoonsa uusia nälkäisiä nuoria pelaajia.” – kommentoi ToPon toiminnanjohtaja Suhonen.

Pelaajauutisia tulossa lisää pian!

#topostrong #topofamily # m1da

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.