LePa liikuttaa yhä laajemmin alueen lapsia

LePan iltapäiväkerho 2.-6. Luokkalaisille on aloittanut elokuussa toisen toimintavuotensa, ja innostus kerhossa on ollut silmiinpistävää. Kerhopäällikkö Tomi Seppälän lisäksi kerhossa toimii päätoimisena työntekijänä nyt myös pitkäaikainen LePan valmentaja ja kerhossakin jo aiemmin mukana ohjaajana ollut Otto Oja. Näin ollen liikunnallisissa iltapäivissä on yhä enemmän mahdollisuuksia monipuoliseen tekemiseen niin pienryhmissä kuin isompanakin joukkona.

 

Syyslomaleiri 6-13 vuotiaille järjestetään LePan ylipainehallissa LePa Areenalla to 20.-pe 21.10.2016 klo 9-15 välisenä aikana. Talvilomaleiri järjestetään viikolla 8. 6-13 vuotiaille päiväsaikaan klo 9-15 välille. Leppävaaran Pallon tavoitteena on tarjota yhä monipuolisemmin mahdollisuuksia liikkua Suur-Leppävaaran alueella jalkapallon ja muunkin liikunnan merkeissä.

 

Talvikauden jalkapallokoulu 2012-syntyneille alkaa tiistaina 18.10 klo 18.00.
Jalkapallokoulu kokoontuu tiistaisin klo 18-19 LePa-Areenan ylipainehallissa syyskaudella 18.10-20.12.2016.Jalkapallokoulun hinta syyskaudelle on 120e.

Kevätkaudella jalkapallokoulu alkaa alustavan aikataulun mukaan ti 10.1.2017. Kevään koulusta tulossa tarkempaa tietoa LePa:n kotisivuille hieman myöhemmin.

Hintaan kuuluu ohjatut harjoitukset hallissa, jalkapallokoulun paita ja pelipassi minkä mukana vakuutus. Varustus jalkapallokengät/lenkkarit, oma pallo, urheiluun soveltuvat vaatteet ja juomapullo.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen www.leppavaaranpallo.com

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.