Laura Juhola ja Noora Lakaniemi jatkavat ToPossa!

ToPo Naisten takakenttä sai mahtavia uutisia kun edelliskauden pyörremyrskykaksikko Laura Juhola ja Noora Lakaniemi solmivat vuoden jatkosopimukset. Uutena kasvona tähtipaidassa nähdään nuori ja taitava, Lisa Ceker.

Laura Juhola jatkaa joukkueen pelinrakentajana tulevalla kaudella. Laura vei joukkueen toiminnan uudelle tasolle kaksi vuotta sitten kun hän palasi Torppaan. Edelliskaudella takamiehen hurja pelivire oli yksi tärkemmistä tekijöistä kun joukkue tahkosi kaudella 24 voittoa yhtä monesta ottelusta.

“Olemme kaksi viimeistä kautta pelanneet divaria pitkälti samalla joukkueella tavoitteena nousta korisliigaan. Nyt kun tavoite on saavutettu tuntuu todella hyvältä päästä eteenpäin ja kohti uusia haasteita liigassa. Kesätreenit ovat olleet täydessä vauhdissa jo useamman viikon ajan, jotta lokakuun alussa olemme valmiina kilpailemaan korkeimmalla sarjatasolla. Ihan huippua jatkaa pelaamista ToPossa ja päästä pelaamaan taas korisliigaan!” -kommentoi Juhola tulevaa kautta ToPossa.

Neljä kautta korisliigassa pelannut ja edelliskaudella ToPo Naisissa divarin mestaruutta juhlinut Noora Lakaniemi jatkaa korisliigauraansa ToPossa. Noora on joukkueelle erittäin tärkeä pelaaja pystyen pelaamaan niin heittäjän takamiehen roolissa kuin pelinrakentajan tontilla. Kaksi edellistä kautta divisioonassa ovat tuoneet Nooralle paljon lisää itseluottamusta ja heittokone sopii joukkueen rakenteeseen kuin sukka rautaan.

Kauden ehkä suurin villikortti on uutena kasvona Torppaan saapuva 180 senttinen Lisa Ceker. Suurelle yleisölle hieman tuntematon vuonna 2000-syntynyt Lisa on vakuuttanut kesän aikana valmennusstaffin perin pohjin. ToPoLan kasvatilla on potentiaalia breikata ToPo Naisten yhdeksi tähtipelaajaksi. Aiemmin tämä taitava ja monipuolinen “small forward” on pelannut EBT:n riveissä U16 SM-sarjassa ja viimeiset kaksi kautta Lisa on pyörittänyt peliä Helsingin ykkössaarella Lauttaraasessa, ToPoLassa. Lisa jatkaa tulevalla kaudella ToPo Naisten ohella pelaamista myös ToPoLan edustusjoukkueen ja U19 tyttöjen riveissä.

Toiminnanjohtaja Suhonen iloitsee edelliskauden pelaajien jatkamista joukkueessa: “Korisliigaan nousu on seuralle todella upea asia, mutta yhtä tärkeänä näen että edelliskauden mestaruusjoukkueen pelaajia nähdään tulevalla kaudella isossa roolissa kentällä taistelemassa voitoista Munkkiniemessä. ToPon yleisö on ottanut viime kauden pelaajat kuin omakseen ja odotamme kaikki innolla naisten otteita korisliigassa.”

Joukkue aloittaa tänään pre season harjoitusottelukautensa Kisakalliossa kun vastaan asettuu Fryshuset Ruotsista. Tervetuloa katsomaan ottelua Susi Training Centeriin klo 18:00!

#topostrong #topofamily #naistenkorisliiga

Naisten joukkueen vahvistuneet pre season ottelut:

Pe 24.8. klo 18:00 vs. Fryshuset @ Kisakallio
La 15.9. klo 15:00 vs. KTP @ Tapiolan Honka
To 28.9. klo 18:30 vs. PeKa @ Kotka

ToPo Naiset -sopimustilanne:

Pelaajat:

Meriem Eerikinharju

Linda Hemmann

Siiri Ukkonen

Jessi Johansson

Mirka Kilpijärvi

Laura Juhola

Noora Lakaniemi

Lisa Ceker

Valmentajat:

Kari-Pekka Klinga

Dionne Pounds

Aiemmat uutiset aiheesta:

Legendan paluu

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.