Helsingin hegemoniaottelut luvassa playoffeissa!

ToPo Miehet vs FoKoPo 107-91 (18–25, 34–23, 28–19, 27–24)

Torpan Pojat varmisti sunnuntai-illan voitollaan FoKoPosta sarjan päätöskierroksella kotiedun pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Miesten pudotuspelit käynnistyvät jo alkaneella viikolla ja vastaan asettuu rakas paikallisvastustaja HBA!

ToPo juoksi seitsemällä pelaajalla paikalle saapuneen FoKoPon yli vaikean alun jälkeen. ToPo hoiti homman rutiinilla suurikorisessa ottelussa.

Suurempi jännistys saatiin aikaiseksi ottelun jälkeen kun Turussa ratkaistiin kuka pelaa ja ketä vastaan. Biisonit ja Kristika taistelivat sarjan kakkospaikasta, joka samalla vaikutti Topon sijoitukseen. Kun Biisonit käänsivät jatkoajalla voiton, varmistui, että HBA on Topon tuleva vastustaja.

Tämä otettiin toimiston puolella tyytyväisenä vastaan. ”Hienoa päästä pelaamaan varmasti tiukka sarja nuoria lupauksia vastaan. Toivottavasti tällä saadaan helsinkiläiset korisfanit liikkeelle ja trillerimäinen sarja käyntiin. Märskyläisten kaataminen on kovan työn takana ja lyhyen yhteishistoriamme aikana suuri osa otteluista on mennyt jopa viimeiseen heittoon saakka”, Jomi Suhonen myhäili ennen alkavaa sarjaa.

Kauden kohtaamiset ToPon ja Märskyn välillä ovat lukemissa 1-1. Molemmat joukkueet ovat hakeneet vierasvoiton toisistaan.

ToPo pääsee sarjaan terveenä, sillä myös Cedric Latimer palasi kentille runkosarjan viimeisessä ottelussa. HBA:n riveissä kaksi suurinta tähteä ovat Susijengissäkin vakuuttavia otteita esittäneet Mikael Jantunen ja Ville Tahvanainen.

Ottelusarja käynnistetään torstaina klo 18:30 Mykissä!

Ensimmäisenä kolme voittoa saavuttanut joukkue tulee etenemään miesten ykkösdivarin välieriin!

Puolivälierän ohjelma:

To 21.03. klo 18:30 @MYK

La 23.3. klo 17:00 @Märsky

Ti 26.03. klo 18:30 @MYK

To 28.3. klo 18:30 @Märsky (tarvittaessa)

La 30.3. klo 18:00 @MYK (tarvittaessa)

#topostrong #forthewin #playoffs2019 #topofamily #m1da #helsinki