Pola Ivankan ”The best of He’s a lady” -ilta räjäyttää tajunnan

Drag-taiteilija Pola Ivanka on vuosikymmenien aikana esiintynyt lukuisissa tilaisuuksissa ja tehnyt tuhansia esityksiä ympäri Suomen. Hän on toistaiseksi ainoa livenä laulava drag-artisti Suomessa, ja hänen yleisönsä nousee aina taputtamaan hänelle seisaaltaan vaatien encorea. Nyt taiteilija on koonnut ainutlaatuisen vajaan kahden tunnin ohjelmiston ”the best of” He’s a Lady! -iltaan, joka kuljettaa yleisön energisesti läpi vuosikymmenten – live-musiikin siivittämänä. Ilta on suoraan suomalaisen drag-viihteen huipulta!

Unohtumattoman Illan aikana kuullaan poppia, iskelmää, chansonia, rockia ja kultaisen disco-ajan High-Energyä – luonnollisesti tähden vahvasti tulkitsemana. Tarinoiden lomassa liikkuvat tutut sävelmät Leideistä Lavoilla Jacques Breliin ja Sirkka-Liisa Sassiin. … Musiikilliseen matkaan sisältyy kappaleita 60-luvulta tähän päivään.

Kokonaisuus on viihdyttävää ja tunnelmallista juhlakauden tykitystä, tähtisadetta ja glamouria. Teatteri Avoimissa ovissa vietettävän Iloisen illan huumorissa ja pyörremyrskyssä vilahtelee legendaarisia letkautuksia meiltä ja maailmalta. Konserttia säestää pianotaiteilija Tuija Rantalainen.

Pola Ivanka Show He’s a Lady!

Teatteri Avoimet Ovet, Erottajankatu 5, Helsinki

26.11.2022 klo 19
2.12. klo 19
3.12. klo 19
9.12.klo 19
10.12. klo 19

Kesto: 1h 50 min (sisältää väliajan)
Huom! Anniskeluoikeus salissa

Liput varattavissa (alkaen 35,50 €) nyt: https://www.lippu.fi/artist/pola-ivanka/

Ryhmäliput: yli 10 henkilölle: puh. 09 4342 510 (Teatteri Avoimet Ovet / lipunmyynti)

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.