Palvelut ehdokkaille

Letterbox tarjoaa kuntavaaliehdokkaille lähimmän kanavan viestien viemiseksi oman äänestysalueen kotitalouksiin. Olemme vuosien saatossa toteuttaneet satoja merkittäviä vaalikampanjoita ja kymmeniä palvelujamme käyttäneitä toimii tälläkin hetkellä kansanedustajina ja/tai kaupungin- tai kunnanvaltuutettuina.

Ehdokkaana käytössäsi on kaikkiaan viisi palveluosa-aluettamme:

LÄHILEHDET

27 lähilehteämme ovat käytettävissäsi perinteiseen lehti-ilmoitteluun. Letterboxin lähilehdet jaetaan jakelualueillaan myös ”ei mainoksia” -kotitalouksiin, joihin et muiden ilmaisjakelulehtien sivuilla pääse. Lisäksi lehdissämme voit kohdistaa viestiäsi kaupunginosittain. Kontulassa saattaa olla tarpeen nostaa esille toisenlaisia asioita kuin Munkkiniemessä.

EHDOKKAAN OMA AJANKOHTAISBLOGI VERKKOLEHDESSÄ

Tuo viestisi esille näkyvästi myös verkkoympäristössä. Banneri tai sivupalkkinäkyvyyden sijaan suosittelemme verkossa näkymistä oman blogin muodossa. Viesti on uskottavampi lehden sivuilla kuin henkilökohtaisilla tai puolueesi sivuilla julkasituna. Voit valita blogisi julkaisupaikaksi haluamasi kaupunginosan oman sivuston ja näkyvyyttä voidaan tehostaa Facebookissa.

LetterboxMedioiden lisäksi käytössäsi ovat LetterboxJakelujen palvelut:

EHDOKASESITTEEN JAKELU YKSILÖLLISESTI TAI MASSAPEITTOJAKELUNA

Kohteena kotitaloudet Helsingissä, Espoossa, Kauniaisiassa, Vantaalla, Tuusulassa, Keravalla, Järvenpäässä tai Nurmijärvellä. Räätälöimme halutessasi esitejakelusi kohdistumaan vaikka osoitekohtaisesti.

EHDOKASESITTEEN PAINAMINEN

Saat meiltä laadukkaat ja edulliset painopalvelut arkkipainotuotteista rotaatiopainossa tehtäviin tabloid lehtiin saakka.

 

MUUT PALVELUT

Vaaliesitteiden jakelu vaalitapahtumissa. Vaaliesitteen graafinen suunnittelu. Tehokkaan viestin sisällön suunnittelu yhdessä ehdokkaan kanssa. Erikoisulkomainonta, kuten vaalibannereiden suunnittelu ja kiinnitys.

OMA KAMPANJA -VAALIMARKKINOINTIKONE

Siirry suunnittelemaan oma näyttävä kampanjasi

Tai ole yhteydessä markkinoinnin asiantuntijohimme puhelin 09-2600107 Sähköposti myynti@letterbox.fi

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.