Inspiroivia vaellustarinoita maamme johtavalta retkeilykirjailijalta

64

VAELLUSTARINOITA
Askeleita luontoon

Suomen johtavan retkeilykirjailijan Jouni Laaksosen innostavat ja inspiroivat retkitarinat vievät lukijan upeisiin luontoelämyksiin – myös tunnetuimpien kansallispuistojen ja retkikohteiden ulkopuolelle. Vuodenkierron mukaan etenevät tarinat kertovat patikka- ja melontaretkistä, pyöräilymatkoista ja hiihtovaelluksista, niin monen päivän taipaleista kuin lyhyistä päiväretkistäkin. Pääosin liikutaan Suomessa, mutta mukana on kertomuksia myös Arkangelista, Saarenmaalta, Teneriffalta, Madeiralta, Grönlannista ja Pohjois-Norjasta. Osassa vaelletaan lasten kanssa, mikä tuo oman lisänsä tarinoihin. Teos sopii niin nojatuoliretkeilijälle kuin virikkeeksi retkiä suunnittelevalle.

”Minulla oli tosi hauskaa, kun valikoin vuosikymmenien retkistäni kaikkein mieleenjääneimpiä. Valokuvia katsellessani ja vaelluksista kirjoittaessani sain elää mahtavia hetkiä uudelleen. Toivon, että lukijalla on edes puoliksi niin kivaa, silloin olen onnistunut!” – Jouni Laaksonen

 

Erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinnon suorittanut Jouni Laaksonen on mm. Erä-lehden ja Latu ja polku -lehden vakituinen avustaja, ja hän on kirjoittanut lukuisia suosittuja retkeily- ja vaellusoppaita, muun muassa Pohjois-Suomen vaellusreittioppaan (2020). Tunnustuksena laajasta ja ansiokkaasta tietoteostuotannosta Laaksonen sai vuonna 2016 Suomen tietokirjailijat ry:n Tietokirjailijapalkinnon.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.