Tour de France murhamysteerin näyttämönä

Jorge Zepeda Patterson
KUOLEMA KELLOA VASTAAN

Ranskalainen Marc Moreau on pyöräilyjoukkueensa avainhenkilö. Yksitoista vuotta hänen tehtävänsä on ollut tukea kilpailuissa parasta ystäväänsä ja joukkueen ykkösmiestä Steve Panataa. Marcin avulla Steve on matkalla kohti viidettä Tour de France -voittoaan.

Tällä kertaa Ranskan ympäriajo kuitenkin muuttuu veriseksi taisteluksi, kun joku ryhtyy eliminoimaan kilpailijoita yksi kerrallaan. Kaikista osallistujista tulee epäiltyjä.

Ranskan poliisi tarvitsee kilpailijoista sisäpiirin tietoa ja pyytää Marcin apua murhaajan selvittämiseksi. Kilpailun edetessä niin epäiltyjen kuin mahdollisten voittajienkin lista lyhenee lyhenemistään. Ja uhka Marcia ja Steveä kohtaan kasvaa etappi etapilta.

Kuka haluaa voiton hinnalla millä hyvänsä? Kehen Marc voi luottaa? Ketä hänen tulisi suojella? Kun maaliviiva häämöttää, on Marcin päätettävä mitä hän on valmis riskeeraamaan voiton, rakkauden ja oikeudenmukaisuuden takia.

”Taito miellyttää monenlaisia yleisöjä ja samalla tarjota jotain tuoretta tekee tästä kirjasta todellisen voittajan.”
– New York Journal of Books

 ”Yksi kauden must-kirjoista” – Washington Post

”Nopeatempoinen tarina imaisee lukijan sekä murhaajan henkilöllisyyden selvittämiseen, että tappavan kilpailun adrenaliinihyökyyn.” – Todo Literatura

Jorge Zepeda Patterson on meksikolainen kirjailija ja toimittaja. Hän on toiminut useiden meksikolaisten sanomalehtien päällikkönä. Nykyään hän on Meksikon johtavan uutissivuston päätoimittaja ja kirjoittaa kuudessatoista lehdessä julkaistavaa viikoittaista kolumnia. Pattersonin aiemmat romaanit ovat olleet arvostelumenestyksiä ja ne on käännetty yli kymmenelle kielelle.

KUOLEMA KELLOA VASTAAN
ISBN 9789523750043
Suomennos: Mila Lahdenpohja
Sidottu, suojapaperi
390 s.
Ilmestyy viikolla 19/2020

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.