Neil Patrick Harris myi Harlemin kotinsa 7.1 miljoonan ennätyshinnalla

Neil Patrick Harris sai ensimmäisen pääroolinsa teini-ihmelapsilääkärinä Doogie Howser M.D.:ssä, ja hän on siitä lähtien ilahduttanut yleisöä. Hänen lukuisiin ansioihinsa kuuluvat elokuvat, televisio ja esiintymiset Broadwayllä. Hän on voittanut Emmy-palkinnon.

Neil Patrick Harris

Suositun komediasarjan How I Met Your Mother kuvauksissa, jossa hän näytteli Barney Stinsonia, Harris rakastui vierailevaan tähteen David Burtkaan, mikä sai tähden tulemaan kaapista People-lehden haastattelussa vuonna 2006. Viisi vuotta myöhemmin, New Yorkin tasa-arvoisen avioliittolain hyväksymisen jälkeen, pari meni naimisiin Italiassa intiimissä seremoniassa, jonka kruunasi heidän hyvän ystävänsä Elton Johnin esitys. Pariskunta pysyi Los Angelesissa, kunnes How I Met Your Mother sai päätökseen ja Neil muutti kaksospoikiensa Harperin ja Gideonin kanssa upeaan viisikerroksiseen asuntoon Harlemin Brownstoneen vuonna 2013.

Sisustussuunnittelija Trace Lehnhoff ja arkkitehti Jeffery Povero kunnostivat pariskunnan johdolla täysin 750 neliön Viidennellä Avenuella sijaitsevan asunnon joka myytiin hiljattain 7,1 miljoonalla dollarilla. Hinta on alueen uusi ennätys. Todella ainutlaatuinen viiden makuuhuoneen ja kuuden kylpyhuoneen rivitaloasunto jossa on valoisat tilat, upeat alkuperäiset puutyöt, kauniisti kunnostetut sisätilat ja huippuluokan kodinkoneet.

David Burtka, Le Cordon Bleussa koulutettu keittiömestarikin arvostaa katsastamaansa keittiötä jossa on massiivinen saareke maalaistalon henkisellä pesualtaalla, kaksi kuuden polttimen Wolf-liettä, Sub Zero jääkaappi/pakastin, erillinen juomajääkaappi, viinijääkaappi ja mahtavan kokoinen ruokakomero. Kauniit lasiovet avautuvat ulkoterassille, jossa on grilli, näkymät kaupungille intiimejä kokoontumisia varten, kun taas suuremmalla kattotasanteella, jossa on myös grilli, on tilaa isommallekin joukolle puupergolan varjossa. Talossa on vanhasta hotellista peräisin oleva vintage-baari, joka on päivitetty uusilla kalusteilla tarjoten ainutlaatuisen paikan viihtymiselle.

Päämakuuhuoneessa on mittava kaasutoiminen takka. Takkoja talossa on kaikkiaan kolme. Päämakuuhuoneessa on massiivinen vaatehuone sekä oma ulkoterassi porealtaalla. Kylpyhuoneen materiaalina on Nero Marquina -marmori ja kaksi pesuallasta. Talon kirjastossa on hyvä rentoutua hyvän kirjan kanssa. Neil Patrick Harris jätti henkilökohtaisen kosketuksensa kodin ylimmän kerroksen toimistoon, joka avautuu salaisen oven kautta, kun vintage-julisteen taikurin silmää painetaan.

Upea rivitalopuutarha tarjoaa mahdollisuuden olla yhteydessä luontoon keskellä kaupunkia. Kymmenen istuimen kotiteatteri, huone joka on tarkoitettu vain rentoutumiselle, viinikellari, työpaja ja kuntosali täydentävät upeasti muotoillun kodin.

Harlemissa, joka on yksi Manhattanin historiallisimmista kaupunginosista, jonka hollantilaiset asuttivat vuonna 1658, nousi kulttuurisesti merkittäväksi afroamerikkalaisten taiteilijoiden ”Harlemin renessanssin” aikana 1920-luvulla. Läheinen 125th Street, kuuluisan Apollo-teatterin koti, on edelleen vilkas bulevardi, jota reunustavat kauppoja, ravintoloita ja yöelämää. Alueen pienet puistot tarjoavat vaihtoehtoja rauhalliseen vapaa-ajan viettoon.

Lisää luksusasuntoja välittää TopTenRealEstateDeals
Kuvat : Victoria Shannon

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.