Matt Damonin Pacific Palisadesin koti

63
Kuvat: Alexis Adams

Ensimmäisen kerran vuosikymmeniin toimii Matt Damon asunnonvaihtoasioissa ilman parhaan ystävänsä Ben Affleckin mukanaoloa. Ystävykset muuttivat yhdessä perheineen Los Angelesin Pacific Palisadesiin, jopa saman kadun varrelle vuonna 2012. Matt ja hänen vaimonsa Luciana ostivat luksuskotinsa tuolloin hintaan 15 miljoonaa dollaria. Koti on nyt laitettu myyntiin hinnalla 21 miljoonaa.

Tällä kertaa näyttää siltä että Affleck jää asumaan Los Angelesiin ollakseen lähellä kolmea lastaan kun taas Damonin perhe muuttaa kuuden makuuhuoneen kattohuoneistoon Standishiin Brooklyn Heightsin alueelle New Yorkiin. He ovat ostaneet asunnon vuonna 2018 ennatykset rikkovalla 16.745 miljoonan hinnalla. Tämä saattaa olla ensimmäinen kerta kun jo kouluajoista parhaat ystävät olleet kaverukset ovat näin kaukana toisistaan.

Damoneilla on erehtymätön maku talojen ja asuntojen valitsemisessa. Mm. espanjalaistyylinen Miami Beachin talo osoitti loistavaa tyylitajua. Se myytiin kun he muuttivat Kaliforniaan. Tyylikäs on myös nyt myyntiin laitettu nykyaikainen Los Angelesin talo joka on tarjonnut ympärivuotisen trooppisen ilmaston, jossa on voinut viettää joka päivä aikaa sisällä ja ulkoilmassa. Myös runsas ja rehevä kasvillisuus on lisännyt maisemallisuutta elämiseen. 1250 neliön kartanossa jonne saavutaan portin kautta on seitsemän makuuhuonetta ja kymmenen kylpyhuonetta. Kartanon fokuksena on keskelle rakennusta asettuva atrium joka kohoaa yli kymmenen metrin korkeuteen. Katto on mahonkia. Tilaan tulvii myös valoa ikkunoista. Kalifornian tyylisiin oleskelu- ja ruokailutiloihin aukeavat käynnit saumattomasti siirrettävien lasisten seinien kautta. Talossa on varustukseltaan gourmetkokin toiveet täyttävä keittiö jossa on mahonkiset ja sinikiviset tasot. Päämakuuhuoneessa on oma terassi, pukeutumis- ja vaatehuoneet kahdelle, hierontahuone ja kylpyhuone. Talossa on myös pelihuone, baari, henkilökunnan tilat, viinivarasto jossa on tila viinien maistelulle sekä nk. mediahuone valkokankaineen. Ulkona on uima-allas, kylpylä, lasten leikkialue, vesiputous, allas koi-kaloille sekä havaijityylinen kuisti illallisen nauttimista varten trooppisen kasvillisuuden ympäröimänä.

Mitä tulee julkisuuden henkilöihin, on Pacific Palisades 2000-luvun Hollywoodin tähdille paikka jossa kaikki haluaisivat asua. Filmiteollisuudessa toimivan väen sekä urheilu- ja musiikkimaailman tähtien kanssa pääsee hieromaan kyynärpäitä melko takuuvarmasti kun tekee ostoksia Palisadesin kylässä. Heitä ovat mm. Dan Aykroyd, Chevy Chase, Billy Crystal, Julia Louis-Dreyfus, John Goodman, Steven Spielberg, Kate Hudson ja Diane Keaton, jotka saattavat olla vaikkapa valitsemassa oikeanvärisiä maaleja ajatellen seuraavaa majanvaihtoa. Damonin elokuvaura joutui katkolle pandemian takia mutta hänen viimeisin filminsä, The Last Duel, joka kuvattiin Ranskassa ja Irlannissa. Filmi kertoo 1300-luvulla tapahtuvasta mittelöstä jossa panoksena on elämä tai kuolema. Filmin ensi-ilta on lokakuussa. Damonin kanssa elokuvan tähtinä näyttelee myös Ben Affleck. Kaksikko teki yhdessä myös filmin käsikirjoituksen ja he toimivat sen tuottajina.

Lisää luksuskoteja välittää TopTenRealEstateDeals

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.