Kim Basingerin ”L.A. Confidential” koti!

Yksi iso osa Hollywoodin filmiteollisuuden todelllisuutta, L.A. Confidential elokuvassa esiintyvä koti jossa roolistaan huipputason ilotyttöä Lynn Brackeniä esittänyt ja Oscarin voittanut Kim Basinger, on nyt myynnissä. Elokuvakriitikot laajalla rintamalla pitivät Los Angelesissa kuvattua filmiä kaikkien aikojen parhaana rikoselokuvana. Kyseinen talo valittiin sen vanhaa espanjalaista arkkitehtuuria edustavan ilmeensä vuoksi. Tämä tyyli on edelleen yhtä suosittua kuin se oli 1940-luvulla, aikana johon elokuvan tapahtumat ajoittuvat. Nyt miltei kaksi vuotta kestäneen päivitystyön ja laajennusten jälkeen on talo myynnissä hintaan 7.495 miljoonaa dollaria. Historia tuntee rakennuksen John C. Leavitt – talona ja sen suunnitteli mykkäfilmien nayttelijä ja arkkitehti Jack Donovan.

Talo rakennettiin 1923 ja se sijaitsee Hancock Parkin naapurustossa Hollywoodin ja Wilshire Country Clubin vieressä. Sijaiten keskellä Los Angelesia, on naapurustosta viehättynyt myös lukematon määrä julkisuudesta tuttuja henkilöitä kuten Muhammad Ali, jonka koti toimi Rocky Balboan kartanona filmissä Rocky III. Tuotannon suunnittelija Jeannine Oppenwall sanoi valinneensa espanjalaistyylisen talon L.A. Confidentialin näyttämöksi sillä se sopi parhaiten elokuvassa kuvattuun ja tavoiteltuun ilmapiiriin. 1997 elokuva kuvattiin talossa ja sen naapurustossa jossa toisena aidosti rakennettuna ympäristönä toimi Victory Motel jossa elokuvan kiihkeä kahdeksan minuuttia kestävä ammuskelukohtaus tapahtui.

Vajaan 500 neliön talossa, joka sijaitsee isolla katujen kulmauksessa olevalla tontilla on neljä makuuhuonetta ja viisi kylpyhuonetta. Suuret kaarimalliset sisäänkäynnit tuovat valoisuutta huoneisiin kun taasen takorautainen portaikko ja stucco-tyylinen takka sekä kahden kerroksen korkeuteen nouseva olohuone ja ruokailuhuone sopivat täydellisesti Basingerin esittämän roolihahmon asuinsijaksi. Kokonaisuuden kruunaavat ranskalaiset suoraan ulkotiloihin aukeavat ovet. Suurempienkin tilaisuuksien tarjoilut järjestyvät oivallisesti hyvin varustellusta keittiöstä käsin jossa on myös hovimestarin ruokakomero sekä apukeittiö. Keittiöstä ja perhehuoneesta on suorat näköyhteydet ulkotiloihin jossa on uima-allas, kaksikerroksinen vierastalo, pétanquekenttä, kaksi takkaa, puttausviheriö sekä kutsuvat ruokailutilat illallisen nauttimiseen. Ympäri koko talon tarjoavat isot ikkunapinnat sekä ranskalaiset ovet Kalifornian auringonpaisteelle tilaisuuden valaista sisätilat mahdollistaen myös esteettömät näkymät viehättäviin ulkotiloihin.

L.A. Confidential, jossa pääosaa esitti siis Kim Basinger sai kaikkiaan yhdeksän Oscar ehdokkuutta.

Lisää luksuskohteita välittää TopTen RealEstateDeals

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.