Johnny Deppin French Village saattaa tulla taas markkinoille

Kuvat: Gibson Sotheby's

Johnny Depp tuntuu olevan taas valmiudessa laittamaan häkellyttävän French Village kotinsa, tai oikeastaan kylän, myyntiin. Äskettäin julkaistun tiedotteen perusteella on kiinteistökokonaisuus tulossa myyntiin 55.5 miljoonan Yhdysvaltojen dollarin hintaan. Koti on ollut myynnissä useaan otteeseen vuosina 2015 ja 2016 hinnan vaihdellessa 27 miljoonasta aina 63 miljoonaan, mutta kaupaksi se ei ole mennyt. Vuonna 2001 Pirates of the Caribbean elokuvan ollessa menestyksen aallonharjalla osti Depp koko Provençal-tyylisen kylän 17 mailin päässä julkisuuden henkilöitä kuhisevasta Saint-Tropezista. Depp käytti sitten miljoonia dollareita rakennusten kunnostamiseen 14 vuotta kestäneen suhteen aikana ranskalaisen näyttelijätär-laulajattaren Vanessa Paradisin kanssa. Kaikki rakennukset muuntuivatkin idylliseksi asuinsijaksi parin nauttiessa olostaan siellä ja tontin ympäristössä kunnes suhteen alamäki alkoi johtaen lopulta eroon.

Deppin pikku kyläyhteisöön kuuluu päärakennus, kuusi kotia vieraille, joista yksi oli alunperin kirkko, oma yksityinenravintola Chez Marceline sekä taidestudio. Asuinneliöitä on yhteensä 1200 käsittäen 15 makuuhuonetta ja 14 kylpyhuonetta. Depp on käyttänyt yli 10 miljoonaa pitkälle hirsistä ja kivistä rakennettujen talojen kunnostamiseen alkuperäisiin rakenteisiin kajoamatta. Tontilla on 2 uima-allasta, hurmaava kylän aukio vehreine istutuksineen ja ulkona sijaitsevine ruokailutiloineen sekä luistelupuisto, hyvin varusteltu kuntosali ja viiniluola. 300 vuotta vanhat tammet, oliivipuut ja viinitarhat tuovat oman lisämausteensa.

Depp on omistanut useita hyvin erikoisia kiinteistöjä joihin ovat kuuluneet mm. Los Angelesin alakaupungilla sijaitsevat lukuisat kattohuoneistot, 18 hehtaarin saari Bahamasaarilla sekä Kentuckyssa sijaitseva hevostila jonka omistajana hän on ollut kahdesti. Saint-Tropezista tuli tunnettu suihkuseurapiirien kohde Brigitte Bardotin saapuessa sinne elokuvan And God Created Woman kuvauksiin. Monet kuuluisuudet seurasivat Bardotin jalanjäljissä. Heitä ovat Leonardo DiCaprio, Kate Moss, Beyonce, Jay-Z, Elton John sekä tunnetuimmat vaatesuunnittelijat. Siten on Saint-Tropezista tullut yksi suosituimmista Ranskan Rivieran kohteista.

Lisää luksusasuntoja välittää TopTenRealEstateDeals

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.