Johnny Cashin hiljainen koti myytiin nopeasti

Kuvat: Mark Corcoran / Douglas Elliman Realty

Vuonna 1961 Johnny Cash rakensi 420 neliön kodin Casitas Springsin maaseudulle, Kaliforniaan, rauhalliseksi paikakseen paeta rock’n roll -elämäntapaa. Paikka, jossa hän ja hänen vaimonsa Vivian ja heidän kolme tytärtään voisivat nauttia perhe-elämästä kukkuloilla monia tulevaisuuden vuosia. Johnnyn entinen koti tuli myyntiin kesäkuussa 1,795 miljoonalla dollarilla, ja se myytiin yhdelle hänen faneistaan ​​1,85 miljoonalla dollarilla – 55 000 dollaria pyydetyn hinnan yli.

Kiinteistövälittäjien mukaan Johnny osti maan ja rakennutti talon täsmällisten ohjeidensa mukaan päättäen tarkasti huoneiden sijoittelusta ja kaikista yksityiskohdista. Hän loi syrjäisen pyhäkön, joka on ainutlaatuinen maaseudun pikkukaupungin kupeessa. Alueella pitkään asuneet paikalliset kertovat tarinoita Johnnysta, joka laittoi kaiuttimet rinteeseen talon ulkopuolelle ja soitti konsertteja alapuolella oleville kaupunkilaisille.

Kaksiharjainen talo sijaitsee kahden ja puolen hehtaarin tontilla, dramaattisesti Johnnyn rakastamien kukkuloiden, peltojen, puiden ja kukkien keskellä, pitkän yksityisen ajotien päässä. Johnnyn ideat ovat edelleen vahvasti osa kotia, mukaan lukien maalaisaiheinen perhehuone ja kaareva tiilinen takka, mittatilaustyönä tehdyt puurakenteet ja alkuperäinen seinään kiinnitettävä levysoitin. Puupaneloitu studio, jossa Johnny kirjoitti joitakin suurimmista hitteistään, on säilynyt. Ja pariskunnan omat makuuhuonesviitit johtuen Johnnyn yökyöpelirutiinista kirjoittaa musiikkia yön tunteina aina aikaiseen aamuun.

Kiinteistössä on viisi makuuhuonetta, uima-allas, toimisto, grillipaikka ja laajat näkymät Ojain laaksoon ja tammipuiden, ikivihreiden kasvien sekä ympärivuotisten kukkien koristamaan maisemaan. Pariskunnan tulevaisuus ei mennyt aivan kuten Johnny suunnitteli, hän ja Vivian erosivat vuonna 1966, oli koti kuitenkin juuri sellainen kuin John sen visioi.

Lisää luksusasuntoja välittää TopTenRealEstateDeals

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.