Joe Pesci sai talostaan juuri haluamansa 6.5 miljoonaa dollaria

Joe Pesci oli selkeä voittaja äskeisen New Jerseyn kiinteistöboomin aikana. Nyt kun New Yorkilaiset rynnivät New Jerseyn kiinteistömarkkinoille ostaen kaiken tarjolle tulevan, Pescin merenrantakoti myytiin vuonna 2019 asetetulla pyyntihinnalla 6.5 miljoonaa dollaria jolloin kohteesta tuli alueen arvokkain. 

New Jerseyn Newarkissa syntynyt Pesci laittoi kotinsa myyntiin voidakseen muuttaa Kaliforniaan voidakseen jatkaa elämäänsä ikätovereidensa kanssa. Ostettuaan kodin vuonna 1994 hintaan 850.000 dollaria, käveli hän nyt kaupanteosta onnellisena miehenä jonka taskut ovat entistä syvemmät. Koti sijaitsee seitsemän mailin pituisella saarella Lavalletten alueella, ja siinä on 670 neliötä  ja se on yksi harvoista jotka sijaitsevat meren rannalla ja jossa on myös kylpylä ja uima-allas laajalla kannella jolta aukeavat huimat näkymät ja myös yksityinen laituri näkyy.  

Kiinteistö on Art Deco-tyylinen, huoneet ovat epätavallisen tilavat ja valoisat. Talossa on kahdeksan makuu,- ja kylpyhuonetta ja kaava on avoin ja mittavissa tiloissa sopii pitää isoja juhlia josta juhlaväki voi siirtyä myös laajalle uima-allaskannelle meren äärelle. Sisäänkäynti tontille käy portin kautta ja koko alue on täysin aidattu ja sillä on iso parkkipaikka suurelle autojen määrälle. Isäntäväelle on myös oma kahden auton talli. Sisään taloon käytäessä vaikutuksen tekee ensimmäisenä upea kierreportaikko joka nousee korkeuteen muusta kokonaisuudesta erillään.Valkoiset ja valoisat joista avautuu näkymä lahdelle lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista ja olohuoneessa on kaksi istuinryhmää sekä pianot joista voi päätellä että musiikin parissa vietetään usein ystävien kokoontumisia. Suuressa keittiössä jossa on iso saareke sekä oma nurkkaus ruokailua varten valmistuvat ruoat suurellekin seurueelle jotka ruokailevat ruokailuhuoneessa, jonka ikkunoista avautuvat taas näkymät merenlahdelle. Mukavan teatterihuoneen seiniä koristavat Pescin elokuvien julisteet ja koska Pescin ensimmäinen ammatti oli parturi ja yhdessä nurkassa on koskettava parturintuoli muistutuksena uran lähtökohdista. Yläkerroksessa jonne pääsee myös hissillä sijaitsevat makuuhuoneet, toimisto sekä terassit  upein näköaloin. Alakerran partyroomissa joka on aivan uima-altaan ja kylpylän vieressä on oma keittiönsä jossa on mukava kestitä pienempiä seurueita.

Yhdellä aikakautemme monipuolisimmista näyttelijöistä on kyky kauhistuttaa elokuvissakävijöitä rooleillaan gangsteri Nicky Santorona ja  Oscarin arvoisella esityksellä häiriintyneenä gangsteri Tommy DeVitona elokuvassa Goodfellas ja myös hilpeyttä herättävällä suorituksellaan Vinnynä elokuvassa My Cousin Vinny ja ja surkeana murtovarkaana elokuvassa Home Alone, Yksin kotona.

Lisää luksusasuntoja välittää TopTenRealEstateDeals

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.