J-Lon & A-Rodin uusi Floridan koti

Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez ovat olleet yhdessä vuodesta 2017. Molempien intohimona ovat erilaiset kiinteistöt ja he ovatkin ostaneet taloja miltei yhtä usein kuin Rodriguez on julkaissut hittejä. Heillä on useita koteja rannikolta rannikolle ja tällä hetkellä he ovat asuneet Coral Gablesissa Floridassa miltei niin kauan kuin pandemiaa on kestänyt. Äskettäin pari osti taas uuden kartanon. Tämä rakennus sijaitsee saaressa Etelä-Floridassa jossa asuu superrikkaita toimitusjohtajia ja viihdemaailman tähtiä. Rakennuksen hintapyyntö oli 40 miljoonaa dollaria. Saari nimeltään Star, jossa koti sijaitsee on yksi keinosaarista jotka yhdistyvät toisiinsa pengerteillä Miamin ja Miami Beachin lähellä. Tätä saarta kutsutaan Miami´s Millionaires Rowksi. 

Talot ovat enimmäkseen Vanhan Floridan tyylisiä ja joitakin modernejakin rakennuksia on joukossa. Lopez-Rodriguez kartanon huoneet ovat mittavat, valoisat ja ilmavat joiden ikkunoista virtaavat Biskajanlahden tuulet. Nykyiset ja entiset asukkaat, joihin kuuluvat Gloria Estefan, Don Johnson joka asui alueella Miami Vicen kuvausten aikaan sekä Shaquille O´Neal. Puolen hehtaarin tontilla sijaitsevassa 1400 neliön rakennuksessa on kymmenen makuuhuonetta, 12 kylpyhuonetta, hissi, kirjasto, viinihuone, vaikuttava keittiö, perhehuone sekä vierastalo ja  30 metrinen puinen laituri. Uima-allasalueella on myös nk. infinity-allas (allas joka tuntuu jatkuvan äärettömyyksiin sen reunan ollessa suoraan meren päällä) sekä kylpylä ja näköalat lahdelle ja Miamin pilvenpiirtäjille. Arkkitehtonisiin yksityiskohtiin kuuluvat muotoiltavan rappauksen figuurit  (stucco), suuret kaari-ikkunat, venetsialaistyyliset kipsiseinät sekä antiikkiset takat joista yksi sijaitsee päämakuusviitissä.

Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez pääsevät pian nauttimaan elämästään meren äärelle sekä ihailemaan tuikkivan Miamin silhuettia. He maksoivat kiinteistöstä lopulta vain 32.5 miljoonaa dollaria.

Lisää luksusasuntoja välittää TopTenRealEstateDeals