Historiallinen Little Daisy huutokaupataan

Little Daisy hotelli Jeromessa, Arizonassa toimi aluksi vuodesta 1919 kuparikaivoksen työntekijöiden majapaikkana. Se uudistettiin täydellisesti luksustason majoituspaikaksi kun sen nykyiset omistajat ostivat sen vuonna 1995. Little Daisy huutokaupataan kesäkuun lopussa aloitushintapyynnön ollessa 6.2 miljoonaa dollaria. Jeromen ja siellä sijaitsevan 40 huoneen Little Daisy hotellin historia on kuin läpileikkaus Yhdysvaltojen historiaan.

1900 – luvun alussa Jerome oli pieni kaupunki jonka elämä pyöri kuparikaivoksen ympärillä. Kun kuparikaivoksesta todettiin raaka-aineen loppuneen se lakkautettiin. Sattumalta, ollessaan työmatkalla Meksikon ja Arizonen välillä vuonna 1912 osui paikalle ”Rawhide” Jimmy Douglas joka halusi ottaa kaivoksesta tarkemmin selvää. Douglasilla oli oma tutkimusmenetelmä  jonka avulla hän päätteli että alueella oli maan alla vielä löytämättä valtavat määrät kuparia joka oli jäänyt kaivoksen edelliseltä omistajilta löytämättä. Hän osti maa-alan heiltä ja avasi kaivoksen uudestaan. Ei kestänyt kauaakaan kun Douglasin mainarit löysivät emäsuonen, suurimman Yhdysvalloissa jonka jälkeen Jerome siirtyi maailmankartalle.Vuoteen 1919 mennessä oli Douglasista tullut miljardööri ja majoittaakseen mainarinsa rakennutti hän Little Daisy hotellin joka sai nimensä kaivoksen mukaan. Niin löytyi majapaikka suurimmalle osalle työntekijöistä. Kuparin ehtyessä toisen maailmansodan jälkeen Douglas sulki kaivoksen ja myi kaivoksen ja hotellin Willam Earl Bellille. Vuonna 1995 Bellin perhe myi kaivoksen sen nykyisille omistajille Walter ja Lisa Ackerille. Kaupassa heille päätyi myös Little Daisy hotelli josta oli oikeastaan pelkkä kuori jäljellä. Ackerit entisöivät Little Daisyn sen historiaa kunnioittaen uudistaen sen samalla vastaamaan ajan vaatimuksia tuoden rakennukseen useita korkealuokkaisia päivityksiä.

Korkella kukkulalla puolentoista hehtaarin tontilla kaupungin yläpuolella sijaitsevasta rakennuksesta aukeavat panoraamanäkymät kukkuloille ja laaksoihin. Talossa on laaja isäntäväen pääty ja siipi vieraille jossa on kahdeksan makuuhuonetta ja seitsemän kylpyhuonetta. 1100 neliön ilmastoitujen asuintilojen lisäksi rakennuksessa on 300 neliön verran kuisteja sekä 900 neliön kattopuutarha. Lisäksi talossa on autotalleja ja työpajoja 250 neliön verran.

Tuloaulassa on yhä vastaanottotila tiskeineen muistuttamassa rakennuksen maineikkaasta taustasta. Pääkerroksen kaari-ikkunat ulottuvat lattiasta korkealle kattoon. Tlloista pääsee useille kuisteille ja terasseille joilla voi nauttia illallisia ulkoilmassa. Takkoja on useita sekä pelihuone, kotiteatteri, viinikellari, baari, mittava keittiö josta on suora pääsy yhdelle terasseista. Talossa on myös retromallinen puhelinkoppi, toimisto sekä ompeluhuone. Rakennusta ympäröiviltä kuisteilta aukeavat upeat näköalat kuten myös miltei jokaisesta muustakin huoneesta. Vaikka huoneet ovat isoja luovat sekä arkkitehtoniset että sisustukselliset ratkaisut joka huoneeseen kutsuvan lämmintunnelmaisen ilmeen.

Phoenixista sadan mailin päässä sen pohjoispuolella sijaitsevasta Jeromesta on tullut suosittu turistikohde jossa on useita taidegallerioita. Tarjolla on historiallisia kierokäyntejä. Jeromessa on myös valtion luonnonsuojelupuisto. Nyt huutokaupataan täysin kalustettu Little Daisy kiinnostuneille joilla on halua pyörittää hotellia tai kylpylää

Lisää luksuskiinteistöjä välittäää  TopTenRealEstateDealss

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.