Škoda Octavia Scout

Uuden sukupolven ŠKODA Octavian mallistoon sisältyy myös nelivetoinen OCTAVIA SCOUT. Yksityiskohdiltaan jykevän, suurempimaavaraisen ja offroad-henkisen Combi-farmarimallin suosio sai alkunsa jo vuonna 2007. Nyt suosio jatkuu Škodan suosituimman automallin neljännen sukupolven myötä. Monikäyttöinen lifestyle-farmari on muuttunut muotoilultaan entistä vahvemmin tunteisiin vetoavaksi ja entistäkin tilavammaksi.

Uuden Octavian muiden mallien tapaan SCOUT on sisältä entistäkin tilavampi. Ulkomitat ovat kasvaneet maltillisesti: SCOUT on nyt 4703 millimetriä pitkä (+16 mm) ja 1829 millimetriä leveä (+15 mm). Autokokoluokkansa suurin tavaratila on kasvanut 30 litralla 640 litraan.Uuden EVO-sukupolven 2.0 TDI -dieselmoottorin teho on 147 kW (200 hv) ja suurin vääntö 400 Nm. Tämä Octavia-historian tehokkain dieselmoottori esitellään nyt OCTAVIA Scoutissa. Muista OCTAVIA-malleista erottuvat etu- ja takapuskuri, keulan ja perän pohjasuojukset sekä pyöränkoteloaukkojen, sivuhelmojen ja ovien alaosien mustat verhousosat suojaavat OCTAVIA Scoutin koria ja korostavat vahvaa kokonaisilmettä.

Neljännen sukupolven ŠKODA Octavian uudet sisätilaratkaisut on toteutettu myös SCOUT-mallissa, ja niiden ansiosta tilat ovat entistäkin väljemmät ja helppokäyttöisemmät.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.