Henry Mancinin Malibun pakopaikka

Yksi elokuvahistorian suurimmista säveltäjistä, italialaissyntyinen Henry Mancini voitti neljä Oscar-palkintoa ja kaksikymmentä Grammy-palkintoa. Unohtumattomista ”Moon River”- ja ”Pink Panther Theme” – teemoistaan ​​kuuluisuuteen nousseena teki hän musiikin satoihin elokuviin ja TV-ohjelmiin ja äänitti yli 90 albumia big bandista klassiseen musiikkiin ja poppiin.

Toisen maailmansodan aikana hän palveli Air Force Bandin jäsenenä ennen kuin hänet määrättiin uudelleen 1306. insinööriprikaatiin, jossa hän auttoi vapauttamaan Mauthausen-Gusenin keskitysleirin Itävallassa. Palattuaan sodasta hän liittyi Glen Miller Orchestraan ja palveli sitten Universal-Internationalin musiikkiosastossa.

Hänen ”Love Theme from Romeo and Juliet” oli kaksi viikkoa Billboard Hot 100 -listan ykkösenä vuonna 1969, Kolme hänen kappaleistaan ​​valittiin American Film Instituten 100 parhaan elokuvamusiikin joukkoon. Tuottelias säveltäjä kuoli vuonna 1994.

Vuonna 1972 Mancini osti klassisen vuosisadan puolivälin tyyliä edustavan rantatalon Malibussa La Costa Beachiltä 147 500 dollarilla, jossa hän piti ”epätavallisia juhlia lahjakkaiden ystävien ja muusikoiden kanssa”, tyttäriensä Monica ja Felice Mancinin mukaan. Kiinteistö on ollut perheen hallussa 50 vuotta, ja se on nyt myynnissä 11,6 miljoonalla dollarilla.

Kodin sijainti on täydellinen hiekkarannalla kaukana yleisön ulottuvilta tarjoten upeat merinäkymät Point Dumesta kuningattaren kaulakoruun. Kaksikerroksisessa puisen julkisivun talossa on neljä makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta, neliöitä on 200.

Kodissa on suuret ikkunat, ja talo kylpee luonnonvalossa. Linjat ovat geometriset. Kodin rannanpuoleisessa olohuoneessa on marmoritakka ja lasiset liukuovet, jotka avautuvat tilavalle terassille ja yksityiselle rannalle. Yläkerran päämakuuhuoneessa on oma terassi, holvipuiset kattopalkit ja oma kylpyhuone, jossa on marmoriseinäinen suihku, kylpyamme ja bidee. Toisesta ylimmän kerroksen makuuhuoneesta on myös merinäköala ja terassi. Rauhallinen ruokasali yhdistyy tilavaan keittiöön, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet, Viking-kaksoisuunit ja aamiaisnurkkaus.

Pacific Coast Highwayn puolella kotiin kuuluu kahden auton autotalli ja ajotiellä on lisäksi tilaa kahdelle muulle autolle. Rehevä maisemointi koristaa tilavaa sisäänkäynnin sisäpihaa, jossa takka ja oleskelutila tarjoavat lisävaihtoehdon rentoutumiseen ja viihtymiseen. Koti on vain neljännesmailin päässä kuuluisasta rantaravintolasta Duke’s Restaurantista sekä lyhyen ajomatkan päässä Malibu Country Martin kaupoista ja ravintoloista.

Malibu, joka sijaitsee rannikolla Los Angelesin pohjoispuolella, on kaupunki, joka tunnetaan rennosta tunnelmasta, upeista surffausrannoista ja merenrannan luksuskodeista. Se on pakopaikka kaupungista, kuitenkin lyhyen työmatkan päässä Los Angelesista ja se on yksi suosituimmista sijainneista Hollywoodin kuuluisuuksille, jotka tekevät siitä kiehtovan. Sen kuuluisia asukkaita ovat olleet Pamela Anderson, Axl Rose, Cher, Jennifer Aniston, Leonardo Dicaprio ja Lady Gaga.

Lisää luksusasumuksia välittää TopTen RealEstateDeals
Kuvat: Compass.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.