Entinen Fleetwood Macin 50 miljoonan kartano myyntiin

Vuonna 1932 rakennettu entinen Fleetwood Macin 50 miljoonan kartano myyntiin. Kartanossa on oma salakapakka ja se on yksi Santa Monican historiallisimmista kodeista. Rautaporttien taakse eristetyssä kartanossa on käsinmaalatut katot ja onyksiseinäinen salakapakka. Kartanon nimi on Villa Ruchello ja se on nyt ostettavissa hintaan 50 miljoonaa dollaria. Vuonna 1932 rakennetun Villa Ruchellon omistaa Vice Median hallituksen puheenjohtaja Shane Smith joka on käyttänyt miljoonia entisöidäkseen kiinteistön vanhan maailman käsityötaitoja kunnioittavalla tavalla nykyaikaistaen samalla kartanon vastaamaan nykyajan vaatimustasoa. Ranskan rivieran ja Amalfin rannikon upeimpia rakennuksia muistuttava rakennus on kuin turvaisassa pesässä yli hehtaarin tontilla palmujen ja hedelmäpuiden ympäröimänä. Maastossa kukoistavat saniaiset ja rehevåt puutarhat. Siellä on kuvattu mm. elokuvia Beverly Hills Cop ja Entourage ja kartanossa ovat asuneet myös Fleetwood Macin useat muusikot. Onnistuneen entisöintityön edustaja jolla saavutettiin Hollywoodin kulta-aikojen suunnatonta varakkuutta osoittava loisto puki sanoiksi Mansion Global lehdelle työn tavoitteen asettelun: ”Meillä oli visio Chateau-Marmont tyylisestä pakopaikasta jossa voidaan järjestää upeita juhlia säilyttäen silti kodikkaan ilmeen turvallisen eristetyssä miljöössä.”

Välimerellisen ilmeen kartanossa on kahdeksan makuuhuonetta ja kaksi vierastaloa, 20 metrin mittainen uima-allas ja allasrakennus jossa on puilla lämmitettävä pizzauuni. Rakennusta ympäröivät runsaat istutukset ja viiniköynnökset, seetripuusta koverrettu amme omassa lokosessaan. Myös petankikenttä on allasrakennuksen vieressä. Hedelmätarhassa kukoistavat sitruuna, limetti, appelsiini – ja avocadopuut. Siellä kasvavat myös yrtit, vihannekset ja viiniköynnökset. Kummassakin vierastalossa on kaksi makuuhuonetta. Toisessa on kokoustila sekä keittiö jossa voi valmistaa ruoat suuremmillekin seurueille. Yhteensä päärakennuksessa ja kahdessa vierastalossa on kaksitoista makuuhuonetta ja kolmetoista kylpyhuonetta ja kokonaispinta-ala on 1300. Kartano rakennettiin kieltolain aikana. Alunperin espanjalais-marokkolaiseen tyyliin pohjaavaa suunnittelua ilmentävät mm. marokkolaisesta keraamisesta tiilestä ja valkotammesta rakennetut portaat. Oleskelutilojen ja ruokailutilojen katot on käsinmaalattu ja niissä on vaikuttavat hirret ja Venetsiasta hankitut puhalletusta lasista valmistetut kattokruunut. Kartanossa on keittiömestarin toiveet täyttävä keittiö, turkkilainen hammam, musiikkihuone sekä päämakuuhuone johon kuuluvat pukeutumis- ja vaatehuoneet. Joka puolella rakennusta koristavat kaiverrukset, kaariovet ja mittavat ikkunat. Suuri kirjasto pitää sisällään salaisuuden, kirjojen takaa avautuu salakapakka. Salaisia portaita pääsee viinikellariin. Kartanon valot ohjautuvat automaattisesti.

Sijaiten Los Angelesin kaikkein halutuimmalla alueella on Santa Monica tunnettu viiden kilometrin pituisesta rannastaan ja upeista näköaloistaan, Muscle Beachistä ja historiallisesta laiturista jonka nimi on Santa Monica Pier. Se on tullut tunnetuksi useista elokuvista ja televisiosarjoista. Santa Monicaan saapuu elokuvaväki paetessaan Los Angelesin kiireistä elämää ja se sijaitsee silti mukavan matkan päässä studioilta. Villa Ruchello on tällä hetkellä alueen arvokkain rakennus.

Lisää luksuskohteita välittää TopTenRealEstateDeals