Britney Spearsin entinen koti taas myyntiin

Baby One More Time – kappale sopii hyvin tämän jutun yhteyteen kun palaamme jälleen Britney Spearsin kotiin kun se jälleen kerran on laitettu myyntiin. Se on koti jonka Spears osti vuonna 2007 erottuaan Kevin Federlinesta ja jossa hän saattoi tuntea olonsa turvalliseksi vartioitujen porttien takana. Britney myi kodin vuonna 2012 kahden miljoonan dollarin tappiolla. Sittemmin se oli taas markkinoilla vuonna 2018 hintaan 9 miljoonaa kun sen uusi hintapyyntö on nyt paljon matalampi 6.8 miljoonaa. Vanhaa maailmaa edustava italialaista huvilaa muistuttava koti on edelleen lämpimällä tavalla luokseen kutsuva. Nykyisessä uudistetussa asussaan on sen sisustus modernin pirteä. 700 neliön talo on rakennettu vuonna 2001, huoneet ovat väljiä ja suuria soveltuen avarina miedon ilmaston luonteeseen. Eteisen kruunaa valtava kattokruunu. Muutaman askeleen päässä voi tarttua takorautaiseen portaikon kaiteeseen ja edetä toiseen kerrokseen jossa avautuu jättimäinen olohuone vaikuttavine takkoineen. Raikkaan valkoinen sisustus ikkunoista tulvivine valoineen on täydellinen miljöö taiteelle, arvokkaille antiikkiesineille ja ruukkuihin istutettuine vaikutuksen tekevine puineen. 
Ruokailuhuone ja vaativan keittiömestarin toiveet täyttävä keittiö josta on suora kulku perhehuoneeseen josta taasen pääsee suoraan uima-altaalle jonka äärellä on mukavan suojaisat oleskelutilat, ovat vaikuttavat. Aamiasnurkkausta ympäröivät ikkunat kolmelta sivulta. Talossa on kuusi makuuhuonetta ja seitsemän kylpyhuonetta joihin kuuluvat päämakuuhuone omalla parvekkeella ja takalla, mittava kylpyhuone ja vaatehuone / pukeutumishuone. Talossa on myös toimistotilat sekä nk. media room jossa voi katsella elokuvia ja kuunnella musiikkia.
Naapuruston ovat vallanneet viihde-alan tähdet jotka haluavat elää rauhassa paparazzeilta ja jossa he voivat viettää aikaa lastensa kanssa poissa uteliaiden katseilta. Siellä asuvat ja ovat asuneet mm. Gwen Stefani, J-Lo, Ariana Grande ja Britney. Biebersit on nähty etsimässä itselleen sieltä taloa. 
Lisää luksusasuntoja välittää  TopTenRealEstateDeals.com