Vesiliikuntatapahtuma Purjerannassa 25.5.

VESILIIKUNTAPAHTUMA KOKO PERHEELLE JÄRVENPÄÄN VANHANKYLÄNNIEMESSÄ TUUSULANJÄRVEN PURJEHTIJOIDEN TUKIKOHDASSA PURJERANNASSA, Helatorstaina 25.5. klo 11-15

HANKI UUSIA ELÄMYKSIÄ – TUTUSTU – KOKEILE

Purjehdusta, Melontaa, Purjelautailua – Vesiliikuntalajien väline-esittelyjä Buffeteista kahvia, pullaa, munkkeja, sämpylöitä ym. virvokkeita

Purjehduskurssi lapsille

Tuusulanjärven Purjehtijat ry järjestää suositun lasten purjehduskurssin Tuusulanjärvellä, Järvenpään Vanhankylänniemessä. Koulutusveneinä käytämme optimistijollia. Kurssilla tutustutaan optimistijollaan, harjoitellaan purjehduksen alkeita, tutustutaan purjehdusharrastukseen.

Et tarvitse omaa venettä, vaan voit tulla kurssille ja lainata seuran optaria. Jos sinulla on pelastusliivit ota ne mukaan. Lisäksi on hyvä varata mukaan lämpimiä vaatteita, vaihtovaatteet, pyyhe ja aurinkorasva. Kurssin hinta sisältää sunnuntaina pienen välipalan ja ma ja ti lounaan ja välipalan. Kurssi sisältää seuraavat intensiivipäivät. Kurssin jälkeen on mahdollisuus osallistua viikkoharjoituksiin. Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan kurssia ja saamaan lisätietoa harrastuksesta. Kurssi sisältää tarvittavat opetusmateriaalit, vakuutukset, seuran jäsenyyden.

Kesäkuussa alkavan lasten purjehduskurssin ohjelma menee seuraavasti:

4.6. klo 11-17

5.6 klo 17-20

6.6. klo 17-20

7.6. klo 17-20

8.6. klo 17-20

Tiistaikisoissa kisaavat kaikki

Tiistaikisat ovat kaikille avoimet, johon kuka vaan voi ilmoittautua mukaan. Kisoja järjestetään koko kesän ajan joka tiistai.

Tiistaikisan aikana Tuusulanjärven Purjehtijoiden paviljongin kahvila on aina auki.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.