Tuusulan pääterveysasemalla alkaa remontti

Tuusulan pääterveysasemalla Hyrylässä alkaa muutaman kuukauden kestävä remontti marraskuun alussa. Remontti aiheuttaa joitain poikkeuskulkujärjestelyjä. Asiakkaita opastetaan paikan päällä kiertoteistä.

Vastaanottopalvelujen henkilökunta muuttaa remontin alta toisiin tiloihin terveysasemalla viikolla 44 eli 29.10.–2.11.2018, jolloin hoidetaan vain kiireellistä hoitoa tarvitsevat potilaat. Remontin aikana viikosta 44 alkaen pääterveysasemalle ei tuoda ambulanssilla potilaita, vaan kaikki ambulanssilla hoitoon kuljetettavat potilaat viedään Järvenpään sosiaali- ja terveyskeskus Justiin. Justin ollessa suljettuna potilaat kuljetetaan Hyvinkään sairaalan päivystykseen.

Remontin arvioidaan valmistuvan tammi-helmikuussa 2019. Poikkeusjärjestelyt ovat voimassa koko remontin ajan. Koko terveysasema ei mene missään vaiheessa remonttia kiinni, eikä remontilla ole vaikutusta muihin terveysaseman palveluihin, kuten neuvolapalveluihin tai hammashoitoon. Vanhuspalveluiden sosiaaliohjaajat ja sosiaalityöntekijä siirtyvät kotiutus- ja arviointiyksikön tiloihin A-oven 3. kerrokseen remontin ajaksi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.