Skidiviikko järjestetään jälleen Tuusulassa

Henna & Supersankarit. Kuva: Teemu Mattsson

Vuoden toinen Skidiviikko tuo kulttuurin tuusulalaisten lasten luokse 6.–12. marraskuuta. Ilmoittautuminen Skidiviikon tapahtumiin alkaa torstaina 5. lokakuuta kello 9.

Skidiviikon esityksiä on kaikissa Tuusulan kuntakeskuksissa arkiaamuisin.

Esimerkiksi viikon ensimmäiset esitykset nähdään Tuusulan pääkirjastolla, kun Tanssiteatteri MD esittää tanssiteatteriesityksen Santeri Sammakon seikkailut. Se yhdistää graafikko Leena Junnilan Lits läts lätäkkö! -lastenkirjan lorut ja Onni ja Ilona -katselukorttien hahmot.

Pellavan ja Mainingin päiväkodeissa nähdään Silja Sillanpään Makeasti oravainen -esitys, jossa lapset rauhoittuvat Sillanpään luontoaiheisen kertomuksen äärelle. Perjantaina 10. marraskuuta Tuusulan pääkirjastolle voi viedä pehmolelun yökyläilemään.

Tuusulan Skidiviikossa on paljon muutakin ohjelmaa. Muun muassa lastenmusiikkiyhtye Henna & Supersankarit esiintyy uudessa Riihisalissa lukio ja kulttuuritalo Moniossa tiistaina 7. marraskuuta kello 18.

Viikon ohjelmatarjonta ja tarkemmat ajankohdat, sekä ohjeet ilmoittautumiseen: tuusula.fi/skidiviikko.

Tuusulassa vietetään Skidiviikko -lastenkulttuuriviikkoja kaksi kertaa vuodessa: maaliskuussa ja marraskuussa. Skidiviikko tuo lastenkulttuurin ammattilaisten, teattereiden- ja muusikoiden esityksiä Tuusulaan kuntakeskuksiin lähelle lapsiperheitä ja päiväkoteja.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.