Rykmentinpuistoon tulevaisuuden huoltoasema

Tuusulan Rykmentinpuistoon suunnitellaan maamerkiksi ja vetonaulaksi tulevaisuuden huoltoasema. Se on perinteisestä huoltoasemasta poikkeava kohde, joka voi palvella Rykmentinpuiston asukkaita uudella kestävällä tavalla asumisen, liikkumisen ja energiaratkaisujen murroksessa.

Tulevaisuuden huoltoasemasta järjestetyn ideakilpailun voittaja on valittu. Voittanut ehdotus on erikoiselta nimeltään +++++. Se palkittiin 10 000 euron rahapalkinnolla.

Tuusulan Rykmentinpuisto oli meille kiinnostava siksi, että tulevaisuuden huoltoasema sijoittuu uuden asuinalueen laidalle portiksi. Konseptimme sisältää ajatuksen tehdä asuinalueelle oma kyläkeskus, joka modulaarisena rakenteena muokkautuu yhteisön tarpeisiin, sanoo voittoisan tiimin Pekka Pakkanen.

Toisaalta läheinen tie tuo myös lisää ihmisiä, jolloin monipuolinen palvelurakenne voidaan toteuttaa, täydentää tiimin toinen jäsen Tuija Pakkanen.

Ideakilpailun järjestivät Tuusulan kunta, Suomen Asuntomessut ja KIRAHub.

Tuusula kehittää Hyrylään entiselle varuskunta-alueelle rakentuvasta Rykmentinpuistosta yhtä Helsingin metropolialueen mielenkiintoisimmista uusista asuinalueista. Valtakunnalliset Asuntomessut järjestetään Rykmentinpuistossa 10.7.-11.8.2020. Tulevan asuntomessualueen maamerkiksi nousevan huoltoaseman toteuttaa Neste.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.