Valtuusto valitsee Nurmijärven uuden kunnanjohtajan 20.12.

Ehdokkaat esittäytyvät myös julkisessa haastattelutilaisuudessa maanantaina 4.12. klo 19.00 kunnanvirastolla.

Kunnanjohtajan virkaa hakeneista on kutsuttu valtuustoryhmien haastatteluun sekä julkiseen haastattelutilaisuuteen yhteiskuntasuhdejohtaja Anna Mäkelä, kansanedustaja Outi Mäkelä, tekninen johtaja Ilkka Ruutu ja kehittämisjohtaja Tarja Meronen.

Valtuustoryhmät haastattelivat kunnanjohtajaehdokkaita maanantaina 27.11. Ehdokkaat esittäytyvät myös julkisessa haastattelutilaisuudessa maanantaina 4.12. klo 19.00 kunnanvirastolla. Valtuusto valitsee uuden kunnanjohtajan keskiviikkona 20.12. pidettävässä kokouksessa.

Julkinen haastattelu- ja esittäytymistilaisuus videoidaan ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä kunnan kotisivujen kautta (www.nurmijarvi.fi) tai tulemalla paikan päälle. Kuntalaisille on myös mahdollisuus lähettää kysymyksiä ehdokkaille etukäteen kunnan kotisivuille avattavalla lomakkeella sekä twitterillä lähetyksen aikana.

Nurmijärven kunnanjohtajan virka on ollut haettavana elokuussa ja uudelleen lokakuussa. Virkaa haki yhteensä 26 henkilöä. Kunnanhallituksen asettama valintaryhmä kutsui haastatteluun 12 henkilöä, joista kuusi edelleen soveltuvuusarviointeihin. Arvioinnit toteutettiin yhteistyössä Personnel Group oy:n kanssa.

Kunnanjohtaja johtaa 2 400 työntekijän organisaatiota

Kunnanjohtajan keskeisenä tehtävänä on johtaa kunnan strategista kehittämistä. Hän vastaa kunnanhallituksessa käsiteltävien asioiden valmistelusta sekä valtuuston ja kunnanhallituksen päätösten toteuttamisesta. Kunnanjohtaja johtaa kunnan hallintoa ja henkilöstöorganisaatiota. Nurmijärven kunnassa on noin 2 400 työntekijää.

Kunnanjohtajalta edellytetään yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettua ylempää korkeakoulututkintoa, kunnallishallinnon ja talouden tuntemusta sekä riittävää kokemusta vaativista johtamistehtävistä. Lisäksi valinnassa arvostetaan vahvaa strategista otetta, hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja ja kykyä toimia verkostoissa.

Nykyinen kunnanjohtaja Kimmo Behm siirtyy eläkkeelle 1.5.2018 hänen määräaikaisen virkasuhteensa päättyessä sopimuksen mukaisesti. Behm on toiminut Nurmijärven kunnanjohtajana vuodesta 1999.

Haluatko pysyä kärryillä Nurmijärven asioista? Tykkää meistä Facebookissa osoitteessa www.facebook.com/nurmijarvilehti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.