Kirjastot ovat Nurmijärvellä kiinni kaksi viikkoa loka-marraskuussa

Asiakkaiden on hyvä uusia tai palauttaa lainansa ajoissa sekä lainata riittävästi aineistoa kiinnioloajalle.

Nurmijärven kirjastot ovat kiinni 23.10.–5.11. muiden Ratamo-kirjastojen Hyvinkään, Riihimäen ja Hausjärven tavoin kirjastojärjestelmän vaihtamisen takia. Myös verkkokirjasto vaihtuu ja on suljettu 23.10.–12.11. Asiakkaiden on siis hyvä uusia tai palauttaa lainansa ajoissa sekä lainata riittävästi aineistoa kiinnioloajalle. Kirjastoaineiston laina-aikoja pidennetään, ja ne alkavat mennä kiinnioloajan yli pääosin jo syyskuun puolella. Kiinnioloajalle ei tule eräpäiviä.

Verkkokirjastoa käyttävien kannattaa kirjoittaa nykyinen tunnuslukunsa muistiin, koska sillä kirjaudutaan sisään myös uuteen verkkokirjastoon.  Jos tunnusluku unohtuu, uuden saa kirjaston toimipisteestä. Tunnuslukuja ei anneta puhelimitse eikä sähköpostilla.

Nykyisen verkkokirjaston Omat hyllyt  palvelu poistuu käytöstä, joten jos asiakkaalla on palvelussa tietoja, joita hän haluaa säilyttää, ne on hyvä tallentaa itselleen. Ohjeita ja opastusta uuden verkkokirjaston käyttöön saa kirjaston toimipisteistä verkkokirjaston avaamisen jälkeen.

E-kirjaston sähköiset kirjat, äänikirjat ja vieraskieliset aikakauslehdet sekä musiikki ovat käytettävissä normaalisti, vaikka kirjastot ja verkkokirjasto ovat kiinni. E-kirjaston sähköisten aineistojen käyttöön tarvitsee Ratamo-kirjastokortin ja tunnusluvun.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.