Lahden moottoritien jättitölkki vaihtui Keravalla

Lahden moottoritien uusi jättitölkki.

Sinebrychoffin panimon vierellä oleva jättitölkki on muuttunut alkoholittoman Crisp-oluen sinisestä väristä Battery Remix 24 -energiajuoman väreihin.

Kyseessä on neljäs tölkkikuosi Lahden moottoritien autoilijoille tutun maamerkin historiassa.

Jättitölkki pystytettiin alkujaan vuonna 2005 Lahdenväylän varrelle Keravan panimon KOFF-oluen väreihin, ja se pysyikin punaisena vuoden 2014 loppuun.

– Vuonna 2015 voimaan tullut uusi alkoholimainontaa rajoittanut laki ei enää sallinut ulkomainontaa alkoholibrändeille. Jättitölkki muutettiin toisen Sinebrychoffin ikonisen brändin, Battery-energiajuoman, perusväriin eli mustaan, tiedottaa Sinebrychoff.

Viisi vuotta myöhemmin vuonna 2020 tehtiin seuraava muutos, kun Battery-jättitölkin korvasi kovassa nosteessa ollut alkoholiton olut Crisp, jonka sininen tölkki on ehtinyt myös tulla tutuksi autoilijoille.

Nyt jättitölkki on vaihtunut Battery-brändin uutuuteen, jossa yhdistyvät voimakkaat oranssin ja mustan värit.

Jättitölkin Sinebrychoffille on toteuttanut PunaMusta Coloro Oy, joka on ollut mukana myös edellisissä muutoksissa.

Moni autoilija on miettinyt Lahden moottoritietä ajaessaan, että kuinka paljon juomaa tölkkiin mahtuisi.

Tölkki on suurempi, kuin mitä ohiajaessa ehtii tajuamaan; 14 metrin korkeuteen nouseva tölkki on tilavuudeltaan samaa mittaluokkaa kuin Sinebrychoffin panimon käymistankit, 390 000 litraa. Jättitölkkiin menisi siis helposti miljoona pikkutölkkiä Batteryä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.