Keusote avasi lähineuvontapisteet Nurmijärvelle ja Tuusulaan

Kuva: Keusote / Iiro Rautiainen

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue eli keusote on avannut uudet pisteet Hyrylän sosiaali- ja terveysasemalle sekä Klaukkalan terveysasemalle 28. elokuuta 2023.

Lähineuvontapisteellä tarjotaan paikan päällä tapahtuvaa ajanvarauksetonta sosiaali- ja terveyshuollon ohjausta ja neuvontaa. Palvelu on tarkoitettu kaikille Keusoten alueen asukkaille.

Hyrylän lähineuvontapiste palvelee maanantaista keskiviikkoon osoitteessa Hyryläntie 13. Klaukkalan piste on avoinna maanantaisin osoitteessa Vaskomäentie 2.

– Vanhoista lähineuvontapisteistä Nurmijärven Kirkonkylän terveysaseman pisteen aukioloaikoja laajennetaan, ja piste on jatkossa auki torstaista perjantaihin. Järvenpään JUSTin piste on jatkossakin auki tiistaista perjantaihin. Kaikkien lähineuvontapisteiden aukioloajat ovat kello 9–15, tiedottaa Keusote.

Neuvonnan ohella lähineuvontapisteeltä saa tukea muun muassa sähköisten asiointikanavien käyttöön sekä lomakkeiden ja hakemusten täyttämiseen. Lisäksi pisteeltä löytyy asiakastietokone, palvelujen esitteitä ja lomakkeita sekä tietoa kolmannen sektorin toimijoiden tarjoamista palveluista.

– Lähineuvontaa kehitetään osana Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -hanketta. Hankkeen tavoitteena on parantaa palvelujen yhdenvertaista saatavuutta, oikea-aikaisuutta ja jatkuvuutta. Keusotelle on myönnetty valtionavustuksia hankekokonaisuuden toteuttamiseen vuosille 2020–2023, kerrotaan Keusoten tiedotteessa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.