Nuori, haluatko tukea harrastustoiminnan ylläpitämiseen? Hae harrastestipendiä!

Nuorten harrastusmahdollisuuksia halutaan tukea.

Keravan kaupunki haluaa tukea keravalaisia lapsia ja nuoria harrastestipendillä. On tärkeää, että jokaisella nuorella olisi mahdollisuus kehittää itseään jonkin harrastuksen parissa. Onnistumisen kokemukset nimittäin antavat itseluottamusta. Harrastuksen parista voi toki myös löytää uusia kavereita.

Harrastestipendiä voi hakea kesällä tai syksyllä 2018 alkavaan harrastukseen 7-17 -vuotias keravalainen nuori. Se on tarkoitettu ohjattuun harrastetoimintaan esimerkiksi urheiluseuroissa, järjestöissä, kansalaisopistossa tai taideoppilaitoksissa. Valintaperusteina ovat muun muassa lapsen ja perheen taloudelliset, terveydelliset ja sosiaaliset olosuhteet.

Harrastestipendin hakuaika on 18.5.2018 asti. Hakulomakkeen voi tulostaa netistä www.kerava.fi > Asioi verkossa > Avustukset. Voit myös hakea paperisen hakulomakkeen Yhteispalvelupisteestä, Kultasepänkatu 7. Hakulomakkeet liitteineen tulee lähettää 18.5. klo 12 mennessä postitse osoitteeseen Keravan liikuntapalvelu, Metsolantie 3, 04200 Kerava. Laita kuoreen merkintä ”Harrastestipendi- syksy 2018”. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Päätökset kaikille hakijoille ilmoitetaan 15.6.2018 mennessä. Maksuun stipendi laitetaan elokuussa 2018.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.