Kirsikkapuukierros sunnuntaina 7.5.

Keravalla juhlitaan kevättä koko keskusta-alueelle levittäytyvällä ulkoilmatapahtumalla

Kirsikkapuukierros sunnuntaina 7.5. klo 11—17

Kerava juhlii kevättä ja kaupungin vuosittain iloisesti värjäävien kirsikankukkien sesonkiaikaa koko perheen ulkoilmatapahtumalla sunnuntaina 7. toukokuuta! Kirsikkapuukierroksella kaupunkilaiset pääsevät reippailun lisäksi näkemään oman lähiympäristönsä uusin silmin. Missä kaikkialla kirsikkapuita kukkii? Entä käveletkö päivittäin ohi taiteen, jota et ole huomannutkaan? Päivän aikana Keravalle syntyy myös ihan uusi, pysyvä taideteos.

Keravan keskusta-aluetta kiertävän Kirsikkapuukierroksen reitin varrella ovat keskustan lukuiset kirsikkapuut sekä valitut taideteokset ja maamerkit. Joka rastilla on tehtäviä ja kysymyksiä, joista voi oppia jotain uutta. Kirjaston eteen Paasikivenaukiolle kokoonnutaan piknikille kuuntelemaan livemusiikkia ja Sinkan keväiseen Vihreä maa – kukkiva kaupunki -näyttelyyn on avoimet ovet! Kierroksen osallistujien kesken arvotaan Tapio Anttilan suunnittelema Kerava-designlinnunpönttö.

Karttoja voi noutaa Keravan kirjastosta (Paasikivenkatu 12) klo 11—15 tai taidemuseo Sinkasta (Kultasepänkatu 2) klo 11—17. Kierros kulkee näiden molempien välillä. Paasikivenaukiolla piknik klo 11—15 ja trubaduuri Pekka esiintymässä klo 12, 13 ja 14. Muu ohjelma selviää kartasta!

Tapahtuman järjestää Keravan kaupunki ja se on osa kaupungin Suomi100-ohjelmaa. Lisätietoja netistä: www.kerava.fi/kulttuuri

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.