Järvenpään Kulttuurikukkulalla järjestetään tapahtumapäivä

Kummaa kiepuntaa ja turmiontemppuja -esitystä.

Järvenpään Kulttuurikukkulan alueelle eli Järvenpää-talon, kaupunginkirjaston ja Järvenpään taidemuseon kulmille levittäytyy lauantaina 19. elokuuta kello 10–13.30 kokonaan maksuton tapahtumapäivä, joka on suunnattu kaiken ikäisille.

Tapahtuman järjestävät Järvenpään kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelut, museo-, liikunta- ja kirjastopalvelut, Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto, Järvenpään Opisto sekä Järvenpään Opiston Kuvataidekoulu.

Tapahtumapäivässä voi seurata monenlaista ohjelmaa sekä tutustua opistojen tulevan syyskauden kurssitarjontaan.

Järvenpään kaupungin tiedotteen mukaan luvassa on ohjelmaa moneen makuun. Esimerkiksi Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston kesäisiä säveliä sisältävät huilu-kitaraduon konsertit Juhani Aho -salissa, kaksikielinen ukrainaksi ja suomeksi pidettävä satuhetki kirjastossa sekä varttiopastukset Järvenpään taidemuseossa.

Järvenpää-talon lämpiöstä löytyy ystävärannekkeen tekoa työpajassa, temppurata sekä kattaus Järvenpään Opiston liikuntakurssien kokeiluja Bollywood-tanssista joogaan. Koko tapahtuman ajan Järvenpään taidemuseoon on maksuton sisäänpääsy.

Hurjapäisimmät ohjelmanumerot ovat 5-henkisen sirkusryhmä Blind Gut Companyn ”Kummaa kiepuntaa ja turmiontemppuja” –esitykset Sibelius-salissa.

Muutokset tapahtumapäivän ohjelmassa ja aikatauluissa ovat mahdollisia. Tarkempaan ohjelmaan ja aikatauluun voi tutustua Järvenpään tapahtumakalenterissa, kerrotaan tiedotteessa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.