Tuusulassa askarreltiin synttärikortteja kunnalle

Lapset ja aikuiset askartelivat Tuusula-viikolla 17.–23. heinäkuuta synttärikortteja 380-vuotiaalle Tuusulan kunnalle.

Synttärikortit ovat parhaillaan näytteillä Tuusulan pääkirjastossa Hyrylässä, lastenosaston läheisyydessä tauluseinällä. Kortit ovat esillä elokuun loppuun saakka, ja niitä voi käydä katsomassa kirjaston aukioloaikana.

Tuusulan kunnan tiedotteen mukaan onnittelukortteja luotiin Tuusula-viikon aikana kuudessa korttipajassa eri puolilla Tuusulaa.

Pajoja järjestettiin Jokelan Tiilitehtaalla, Kaukjärvenrannan puiston avajaisissa, Puustellinmetsän puistossa, pääkirjastolla, Kellokoskella ruukin kirkkopuistossa ja kunnantalon läheisyydessä.

Pajojen osallistujat saivat viikon aikana aivan vapaat kädet, ja kortteja syntyikin niin tussien, tarrojen, glitterin kuin vahaliitujenkin avulla. Kortteihin oli mahdollista tehdä kuvioita leikkurin avulla.

Kortteja askartelivat pääasiassa perheen pienimmät yhdessä vanhempiensa kanssa, mutta myös teini-ikäisiä ja aikuisia otti askarteluun osaa. Tuusulan luonto ja etenkin kasvit tulivat esille monissa korteissa.

Yhteensä Tuusulalle kertyi onnittelukortteja 86 kappaletta. Kirjaston näyttelyn päätyttyä kortit arkistoidaan Tuusulan museon kokoelmiin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.