Never Stop Run yhdistää juoksijat hyvällä fiiliksellä

94
Salla Niemelä, Viktor Andersson ja Ellen Vikman näyttävät mallia Never Stop Runille sopivasta alkulämmittelystä.

”Tätä tapahtumaa ei todellakaan peruta”

Kun lauantaina 13.6. näet kaduilla paljon iloisia juoksijoita, niin tiedät Järvenpään Seudun Nuorkauppakamarin projektin onnistuneen. ”Kaikki tapahtumat on peruttu, samalla kuitenkin ihmiset ovat liikkuneet ja ulkoilleet luultavasti enemmän kuin koskaan. Juoksutapahtumia ei ole voitu kuitenkaan järjestää, sillä niissä kerääntyy ihmisiä yhteen massoittain. Keksimme järjestää liikuntatapahtuman niin sanotusti etänä, ilman yhteislähtöä”, kertoo Never Stop Run -juoksutapahtuman projektipäällikkö Ellen Vikman. Tehokkaaseen Never Stop -kolmikkoon on kuulunut Ellenin lisäksi kamarin puheenjohtaja Salla Niemelä sekä Viktor Andersson.

Ja nyt todellakin tarvitaan yhteistä tekemistä. Tapahtumien puutteeseen iskee Järvenpään Seudun Nuorkauppakamari – JCI Järvenpää järjestämällä ensimmäisen etäjuoksutapahtuman -Never Stop Runin.

Tässä joustavassa juoksukilpailussa voi joko suorittaa virallisen kisamatkan mittaisen matkan ja kisata, tai sitten vaan vetää omalla hyvällä fiiliksellä itselleen sopivimman matkan. Idean mukaisesti jokainen päättää itse myös missä tekee oman suorituksensa – näin noudatetaan samalla vallitsevia turvallisuussuosituksia.

Valitse sinulle sopivin matka ja osallistu

Viralliset matkat ovat 5km, 10km, 21km ja huimimmille vielä maraton 42km. Kilpailumielessä tapahtumaan osallistuvien tulee tehdä ja ilmoittaa suorituksensa lauantaina 13.6 klo. 06 – 18 välillä. Oma suoritus mitataan gps-pohjaisella sovelluksella. Osallistumismaksu on 8 euroa. Voittajat palkitaan kaikissa sarjoissa.
Osallistumisilmoituksen voi tehdä ja lisäohjeita katsoa osoitteessa www.jcjarvenpaa.fi

Never Stop -teltta Rantapuistoon

Tapahtumapäivänä fiilistä edelleen nostattaa Järvenpään Rantapuiston oma Neverstop -teltta, jossa voi piipahtaa lenkin jälkeen tai ennen sitä. Ohessa pidetään myös pop-up -kahvilaa.

Tapahtuman järjestää Järvenpään Seudun Nuorkauppakamari – JCI Järvenpää pääyhteistyökumppaninaan Järvenpään kaupunki. Yrityspuolelta yhteistyökumppaneita ovat Reactored, Tokmanni sekä Intersport. Yhteistyökumppaneita ovat myös järvenpääläiset urheiluseurat ja järjestöt: Jääurheiluseura Haukat, Järvenpään Latu ry ja Keski-Uudenmaan Yleisurheilu, joiden toimintaa tapahtumalla tuetaan.

”Tavoitteenamme on saada liikkeelle ainakin 500 juoksijaa ja tuhannesta ollaan tyytyväisiä”, summaa Järvenpään nuorkauppakamarin puheenjohtaja Salla Niemelä.

Kesäkuun Järvenpää-lehti on ilmestynyt. Voit lukea näköislehden klikkaamalla kantta:

Siirry lukemaan kesäkuun Järvenpää-lehteä.

Painetun ja käsissä mukavasti rapisevan lehden löydät mm. täältä:

Kauppakeskus Sibeliuksenkatu 18-22
Kauppakeskus Aalloppi, Myllytie 1
K-Supermarket Pajala, Sibeliuksenkatu 18-22
K-Citymarket Järvenpää
Alepa Pellonkulma Laurilantie 35
Prisma Rantakatu 5
Järvenpään kirjasto, Kirjastokatu 8
Järvenpään uimahalli, Seutulantie 17
Järvenpään jäähallin kahvio
Järvenpään terveyskeskus, JUST-talo
Delta-auto, Alhontie 12

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.