Koko perheen festivaali tulee taas!

Lauantaina 18. syyskuuta klo 10–15 Järvenpään kaupunginkirjastolla ja Järvenpää-talolla tapahtuu, kun Koko perheen festivaali valtaa ne päiväksi lapsiperheille sopivalla, pääosin täysin maksuttomalla, ohjelmallaan. Päivän aikana uppoudutaan seikkailuun monin eri tavoin – hyppää mukaan!

Jo useampaan kertaan järjestetty koko perheen tapahtuma ilahduttaa jälleen järvenpääläisiä lapsiperheitä. Tapahtuma on Järvenpään kaupungin kulttuuriyksiköiden yhteinen tempaus perheiden mukavan yhteisen kulttuuritekemisen puolesta. Koko perheen festivaali tarjoaa kattauksen aktiviteetteja, joista rakentaa kulttuuripitoisen festariohjelman!

Unelmien lentonäytös – klovneria-nukketeatteriesitys klo 10.30

Lämminhenkisen kertomuksen inspiraationlähteenä on ikiaikainen unelma lentämisestä ja yhteistyön merkityksestä. Esitys kutsuu katsojat liitämään mielikuvituksen siivin yhdessä hassunkuristen klovnien kanssa! Maksuton esitys tapahtuu Järvenpää-talon 2.kerroksen lämpiössä.

Leikkimökkisakki-musiikkisatu klo 14

Leikkimökkisakki on riemukas seikkailu musiikkisadun maailmaan! Leikkimökkisakissa esiintyvät näyttelijät ja laulajat Sonja Lumme, Anna Hanski ja Arne Nylander. He vievät seikkailuillaan niin autiolle saarelle, kasvimaalle kuin taikametsäänkin. Esityksessä kuullaan paljon uusia, tarttuvia lastenlauluja. Järvenpää-talon Sibelius-salissa pidettävän esityksen osallistujamäärä on rajattu ja siihen voi lunastaa liput ennakkoon Lippupisteen palvelumaksulla.

Järvenpään taidemuseon seikkailurata Järvenpää-talolla klo 10–14

Taidemuseo loihtii päivän ajaksi omatoimisen seikkailuradan Järvenpää-talon Juhani Aho -saliin. Tilan nimen mukaisesti seikkaillaan kansalliskirjailija Juhani Ahon maailmassa – kirjailija on lähdössä perheensä kanssa Italiaan. Matka on perheen poikien, Heikin ja Antin, ensimmäinen ulkomaanmatka. Juuri ennen matkaa pojat hukkaavat erään esineen. Autathan poikia löytämään kadottamansa? Lähde mukaan etsintäretkelle!

Seikkaile kaupunginkirjastossa satupolulla klo 9–15

Kirjaston Satuhuone Onnelissa on satupolku täynnä kivaa oivallettavaa ja nähtävää merellisissä tunnelmissa. Polulle voi mennä itsenäisesti pienissä ryhmissä, kuten perhekunnittain.

Lisätietoja ja ohjelma kokonaisuudessaan löytyvät Facebook-tapahtumasta Koko perheen festivaali 2021: www.facebook.com/events/137008895264568.
Tapahtuma järjestetään terveysturvallisesti viranomaisohjeita noudattaen.