Kävelykadulle valmistuvien asuntojen vuokraus käynnissä

Järvenpään keskustan hyvät julkiset ja yksityiset palvelut sekä juna-asema toimivat oivina houkuttimina Kävelykadun ja torin viereen valmistuville asunnoille. Rantapuisto ja Tuusulanjärvikin ovat mukavan lähellä.

Osoitteeseen Sibeliuksenkatu 27 tämän vuoden marraskuussa valmistuvat talot ovat kuusi ja kahdeksankerroksisia. Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Vuokra-asuntoja on kaikkiaan 102 ja lisäksi talon katutasossa on kolme vuokrattavaa liiketilaa.

Savuttomia huoneistoja mukavuuksin

Talojen yksiöt, kaksiot ja osin saunalliset kolmiot ovat vaaleasävyisiä ja lattiat ovat harmaan sävyistä laminaattia. Keittiössä on muun muassa keraaminen keittotaso, monitoimiuuni ja astianpesukone. Mukavuuslattialämmityksellä varustettu pesuhuone on kauttaaltaan laatoitettu ja ajattomasti kalustettu. Kaikissa asunnoissa oleva lasitettu parveke antaa mukavasti lisätilaa.

-Lumo-verkkokaupasta www.lumo.fi/verkkokauppa voi asunnon vuokrata heti, ilman hakemusta, vuokravakuutta ja tyytyväisyystakuulla, kertoo myyntijohtaja Nina Silvonen Kojamo-konsernista.

Talossa on asukkaiden käytettävissä sauna, maksuton pesula ja monipuoliset varastotilat. Autopaikat ovat pysäköintitalossa. Savuttomassa talossa tupakointi on kielletty asunnoissa, parvekkeilla ja talon yleisissä tiloissa. Tupakointipaikka on talon piha-alueella.

Lumo-asukkaan vuokraan sisältyy muun muassa laajakaista ja vesi ja lemmikit ovat tervetulleita asumaan.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.