Rajamäelle uusi palvelukoti kehitysvammaisille

Attendo Rajamäeksi nimettyyn kehitysvammaisten palvelukotiin tulee 15 tehostetun asumisen paikkaa ja 5 tukiasuntoa. Ratakujalle loppusyksystä valmistuvan yksikön rakennustyöt ovat jo hyvässä vauhdissa. Toiminnan käynnistyessä palvelutuotannosta vastaava Attendo palkkaa noin 13 työntekijää Rajamäkeen. Kohteen rakennuttajana toimii Hoivatilat.

Nurmijärven kunta on ryhtynyt tehostettuihin toimiin laitosasumisen purkamiseksi ja sen muuttamiseksi yksilölliseen, mutta tuettuun asumismuotoon. Kunnassa jonotetaan tällä hetkellä kehitysvammaisten asumispalveluihin.

– Haluamme osaltamme tukea kuntaa tärkeässä tehtävässä tarjoamalla moderneissa ja turvallisissa asuintiloissa yksilöllistä tukea ja huolenpitoa kehitysvammaisille aikuisille. Toimintamme lähtökohta on luoda sellainen ympäristö, jossa arki on monipuolista ja yksilöllisten tavoitteiden mukaan on jokaisella pyrkimys eteenpäin. Seuraamme onnistumistamme tärkeässä tehtävässä välittömän palautteen lisäksi erilaisin laadullisin mittarein, sanoo Erja Kaksonen Attendosta.

Nurmijärvi on Attendolle entuudestaan tuttu, sillä Attendo vastaa Nurmijärven Kiljavalla maineikkaan Kiljavan kuntoutussairaalan palvelutuotannosta.

Kuva: Espoossa Attendon Ulkoilu ja Puutarha -teemahoivakodin pihapiirissä on lemmikkikaneilla myös oma tila.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.