Järvenpäässä joukkoaltistuminen koronavirukseen

Järvenpäässä on todettu joukkoaltistuminen koronavirukseen. Koronavirukseen sairastunut on työskennellyt paikallisessa ravintolassa, jonka lisäksi altistumisia on tapahtunut muissa kontakteissa. Altistuneita on yhteensä neljäkymmentä (40).
Ravintolan asiakkaat eivät ole altistuneet koronavirukselle, eikä tapaus vaikuta ravintolan toimintaan. Karanteeniin asetettuihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti terveysviranomaisen toimesta.
Keusote kehottaa kuntalaisia välttämään liikkumasta oireisena yleisillä paikoilla, työpaikoilla tai harrastuksissa. – Lisäksi hyvän käsi- ja yskimishygienian noudattaminen ja etäisyyksien pitäminen muihin on tärkeää korona-altistumisen ehkäisemiseksi, muistuttaa kuntayhtymän johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen.
Lisätiedot kuntayhtymän johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen, p. 040 182 5797
Tietoa koronaviruksesta:
* Ajankohtaista Keusoten alueen koronavirustartunnoista <www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus> www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus * Kansallinen koronavirusseuranta ja ohjeet kansalaisille, <www.thl.fi/> www.thl.fi * Yleiset hengitystieinfektion kotihoito-ohjeet <www.terveyskyla.fi/keuhkotalo/tietoa-keuhkosairauksista/hengitystieinfektiot/itsehoito> www.terveyskyla.fi/keuhkotalo/tietoa-keuhkosairauksista/hengitystieinfektiot/itsehoito * Koronahoitopuhelin, p. 019 226 0099, 8 – 20

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.