Järvenpään hengailupaikoissa voi nauttia kesätapahtumista

Rantapuisto ja sen ympäristö on avara paikka, jossa on paljon mahdollisuuksia omaehtoiseen liikuntaan ja virkistäytymiseen. Kannattaa hyödyntää myös puistoalueen ravintolapalveluja.

Kävelykatu Janne ja tori ovat kesällä aktiivinen ja keskeinen osaa vireää keskustaa. Sykettä ja sinfoniaa ry koordinoi keskustan tapahtumia ja vastaa siitä, että kaikki voivat turvallisesti nauttia markkinahumusta ja suosituista kirpputoreista.

Vanhankylänniemi on historiallinen ja kultturelli kartanomiljöö, jonka rauhassa voi viettää mukavaa kesäpäivää. Kartanon Kahvila avautuu poikkeusjärjestelyin 15.7.

Poikkeustapahtumatärppejä Järvenpään kesässä

Avoin nuorisotalo nousee perjantaisin klo 16–21 Rantapuistoon kesäkuun alkupuolella, ja 15.6. nuorille on tarjolla ennakkovarauksesta myös SUP-lautakokeilua. Lauantaina 13.6. alkaa JäPS:n futiskausi, ja virtuaalinen juoksutapahtuma Never Stop Run kerää juoksijat yhteen. Torin ja kävelykatu Jannen ulkoilmakirppikset pidetään kesällä keskiviikkoiltaisin ja lauantaisin. Heinäkuun lopussa jokavuotinen Meidän Festivaali levittäytyy taas kerran Tuusulanjärven ympärille.

Järvenpään tapahtumat löytyvät nyt avoimesta tapahtumakalenterista

– Järvenpään tapahtumien tekijät eivät lannistu, ja näyttää siltä, että ”poikkeustapahtumien” kesästä on tulossa vilkas ja mielenkiintoinen, Järvenpään kaupungin uusi tapahtumatuottaja Kristian Schmidt iloitsee.

Mitä tulee huomioida tapahtumiin osallistuessaan?

– Epävarmuus tässä tilanteessa on luonnollista, mutta yhtä tärkeää kuin on noudattaa rajoituksia, on muistaa nauttia kesästä, kehottaa Kristian Schmidt. – Ja jotta kaikilla olisi kivaa, muistakaa esimerkiksi puistokarkeloinnin jälkeen kerätä omat roskat, hän lisää.

Järvenpään kokoontumis- ja tapahtumainfo kootaan yhteen paikkaan

Kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelut julkaisee syksyllä tapahtumanjärjestäjän oppaan. Jo nyt kesän alussa on avattu oma tapahtumainfosivu niin tapahtumissa käyville kuin tapahtumia järjestävillekin. Sieltä löytyvät kootusti linkit tapahtumapaikkoihin sekä ohjeet tapahtumiin ja kokoontumiseen liittyen.