Taksi helposti -kiitos!

Taksin tilaaminen Helsingissä on nyt entistä helpompaa

Taksi Helsinki on  ottanut käyttöön Taksi Helsinki –tilaussovelluksen. Sovellus on ladattavissa Android-, iPhone- ja Windows-alustoille. Sovelluksen tärkeimpiä uusia piirteitä ovat tilaamisen nopeus sekä matkan maksusuorituksen tapahtuminen täysin sähköisesti.

Taksi Helsinki -sovellus on asiakaslähtöisesti rakennettu sähköinen tilauspalvelu. Uusi sovellus korvaa vanhan TaksiMobiPro –sovelluksen.

Sovelluksessa kehitetty vastaamaan nykyaikaisen taksiasiakkaan tarpeita. Näitä ovat muun muassa taksitilauksen vahvistus, hinnan ja matka-ajan arviot, taksin liikkumisen seuraaminen kartalla ja oma tilaushistoria sekä tallennetut osoitteet.

Sovellukseen voi rekisteröidä maksukortin tiedot, jolloin taksimatkan veloitus tapahtuu automaattisesti ilman, että taksissa tarvitsee edes lompakkoa. Sovellukseen on mahdollista rekisteröidä kaksi erillistä maksukorttia. Tällöin esimerkiksi vapaa-ajan ja työmatkojen veloitukset on helppo hoitaa omilla korteillaan. Jos matka on maksettu palveluun syötetyllä maksukortilla, saa matkasta kuitin kätevästi sähköpostitse. Sovelluksella tilatun taksimatkan voi myös maksaa normaalisti taksissa.

Taksi Helsinki -sovellus paikantaa asiakkaan entiseen tapaan automaattisesti. Asiakas voi halutessaan myös itse kirjoittaa tilausosoitteen tai valita sen tallennetuista suosikkiosoitteista. Kyytiä tilatessa asiakas voi valita mieleisensä autotyypin (henkilöauto farmari, tilataksi).

Kun tilaukseen on löytynyt vapaa taksi, voi auton saapumista seurata kartalla. Sovellus kertoo saapuvan taksin kupunumeron, auton merkin, värin sekä arvion saapumisajasta. Tarvittaessa kuljettajalle voi soittaa suoraan ja antaa lisäohjeita noutopaikasta.

Taksimatkan päätyttyä asiakas voi antaa matkasta palautetta tähdittämällä saamansa palvelun tai kirjoittamalla vapaan sanallisen palautteen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.