Seurasaaressa paljon kesätekemistä – lapsille ilmainen sisäänpääsy

Kuva: Päivi Kosonen

Suomen suurin ulkomuseo Seurasaaressa tarjoaa tänä kesänä tekemistä erityisesti kaikille lasten kanssa vieraileville.

Tänä kesänä Seurasaaren ulkomuseossa on lapsille sopivaa tekemistä viikon jokaiselle päivälle.

Ulkomuseoon on ilmainen sisäänpääsy kaikille alle 18-vuotiaille.

Koululaisten kesälomien aikaan tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin kello 12 saaressa on erityisesti lapsille räätälöityjä opastuskierroksia.

Opastukset jatkuvat 12. elokuuta asti.

– Keskiviikkoisin kello 14–16 saarelta voi löytää lasten oman pajan, jossa voi askarrella pieniä muistoja mukaanotettavaksi. Lasten opastuksille ja pajoihin voi osallistua oman aikuisen seurassa, kerrotaan tiedotteessa.

Elokuuhun asti avoinna olevassa Lasten kesäaitassa voi leikkiä, lukea ja loikoilla tai vain nautiskella ulkomuseon rennosta tunnelmasta.

Kahiluodon kartanossa pääsee sovittamaan vanhan ajan asuja ja testaamaan taitoja keppihevos- tai krokettiradalla. Neljänä päivänä ulkomuseon ympäri voi huristella ihan oikealla hevosella ja ponilla. Heppa-ajeluja ja poniratsastuksia järjestetään 8.7., 12.7., 29.7. ja 5.8. kello 11–17 sään salliessa.

Heinäkuu huipentuu 29.7. kolmatta kertaa järjestettävään ESSE – esittävän taiteen tapahtumaan.

Nykysirkusryhmä Agit-Cirkin ja Suomen kansallismuseon järjestämä kesäjuhla levittäytyy eri puolille saarta ja sen museorakennuksia ja tuo kotimaiset ja kansainvälisesti tunnetut esiintyjät saareen. Nähtävillä on sirkusta, akrobatiaa, musiikkia, tanssia ja muita yllättäviä esiintyjiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.