Raitiotien rakentaminen etenee Redin länsipuolelle

Hermannin rantatie Redin edustalla toukokuussa 2022.

Raitiotien rakentaminen etenee Kalasatamassa kauppakeskus Redin länsipuolella olevan Itäväylän sillan alle.

Kalasatamasta Pasilaan -raitiotiehankkeessa käynnistyvät rakentamistyöt syyskuussa Hermannin rantatien eteläpäässä Työpajankadun ja Leonkadun välisellä osuudella.

Tämä Hermannin rantatien osuus sijaitsee kauppakeskus Redin länsipuolella, ja osuus alittaa Itäväylän sillan. Aiemmin raitiotien rakentaminen on alkanut Redin eteläpuolella Leonkadulla.

Raitiotien rakentamisen eteneminen Hermannin rantatien eteläpäähän tuo muutoksia alueen moottoriajoneuvoliikenteeseen ja pyöräilijöiden reitteihin.

– Redin edustalla pohjoiseen kulkeva moottoriajoneuvoliikenteen kaista suljetaan töiden vuoksi. Kaista on poissa käytöstä vuoden 2023 kesäkuun loppuun saakka. Moottoriajoneuvoliikenteen kiertotie kulkee Sörnäisten rantatien ja Työpajankadun kautta. Eteläsuuntainen kaista on edelleen käytössä, tiedottaa Kalasatamasta Pasilaan -hanke.

Rakennustöiden aikana Hermannin rantatietä ei pääse polkupyörällä pohjoisen suuntaan Leonkadun ja Työpajankadun välillä. Kiertotie kulkee Leonkadun, Arielinkadun ja Työpajankadun kautta.

Jalankulkuyhteydet säilyvät Kalasataman metroasemasta pohjoiseen kadun molemmilla puolilla. Metroasemasta etelään jalankulku on mahdollista vain kadun länsipuolella.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.