Puretun kerrostalon paikalle alkaa nousta uusi kerrostalo Katajanokalla

Rakennustyömaiden isot kuopat ovat harvinainen näky Katajanokalla. Nyt sellainen on Amiraalinkadun ja Katajanokanrannan kulmauksessa.

Työmaakuopassa ovat alkaneet uuden asuinkerrostalon paalutustyöt. Tontilta on purettu Saton vuonna 1982 valmistunut vuokratalo, jonka rakenteet olivat vaurioituneet. Tontilta on myös poistettu pilaantuneita maita. Pilaantuneet maat on ajettu ympäristöluvan mukaisesti eri loppusijoituspaikkoihin. Kuljetukset ovat aiheuttaneet rekkaliikennettä Katajanokalla.

Paalutustöiden takia ulkopuolinen konsultti on tarkastanut naapuritalot, tiedottaa Sato verkkosivuillaan. Konsultti on asentanut naapuritaloihin tärinämittarit. Mittareiden avulla uuden asuintalon rakennuttaja seuraa, ettei paalutuksen aiheuttama tärinä ylitä sallittuja arvoja.

Osoitteeseen Amiraalinkatu 2 rakennettava kerrostalo valmistuu arviolta keväällä 2020. Uudistalossa on 66 vuokra-asuntoa.

Vanhan talon purkutyöt hoituivat melko nopeasti, sillä purkaminen alkoi viime heinäkuun alussa. Julkisivun purkutyön vuoksi Amiraalinkuja jouduttiin sulkemaan väliaikaisesti.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.