Pienyrittäjien pop-up järjestetään Arabian Kääntöpaikalla

Kotimaisten kevät-pop-up -tapahtuma kokoaa pienmerkkien ystävät Helsingin Arabiaan, asukastila Kääntöpaikalle, lauantaina 27. huhtikuuta kello 11–16. Asukastila Kääntöpaikka sijaitsee Arabian raitiotievaunujen entisellä kääntöpaikalla Intiankadun ja Hämeentien kulmassa.

– Jo kolmatta kertaa järjestettävä keväinen pop-up muuttaa Kumpulasta Arabian puolelle, mutta sen idea on sama: tämä tapahtuma on kuin lähituottajien tori – tosin pöydissä on syötävien herkkujen sijaan vaatteita, asusteita, koruja ja sisustustuotteita, kerrotaan tapahtuman tiedotteessa.

Pop-upin järjestää yhdessä kaksitoista myyjää, joista suurin osa saapuu paikalle Helsingistä. Tapahtumassa on mukana yrittäjiä muun muassa Käpylästä, Oulunkylästä ja Maunulasta.

– Välittömässä ja rennossa pop-upissa pääsee tapaamaan yrittäjien kanssa kasvotusten ja tekemään eettisiä hyvän mielen löytöjä.

Helsingistä mukana ovat Kauneve, OTUS, Nova Melina, Saara Ruskola, Ilo-korut, Housemouse, Gina Bulgamin ja Sinikara Stationery. Uudeltamaalta tapahtumaan tulevat Tarttuva Design, Vanja Sea ja Zirbaslife ja Tampereelta asti OMIN.