Pienyrittäjien pop-up järjestetään Arabian Kääntöpaikalla

kuvituskuva

Kotimaisten kevät-pop-up -tapahtuma kokoaa pienmerkkien ystävät Helsingin Arabiaan, asukastila Kääntöpaikalle, lauantaina 27. huhtikuuta kello 11–16. Asukastila Kääntöpaikka sijaitsee Arabian raitiotievaunujen entisellä kääntöpaikalla Intiankadun ja Hämeentien kulmassa.

– Jo kolmatta kertaa järjestettävä keväinen pop-up muuttaa Kumpulasta Arabian puolelle, mutta sen idea on sama: tämä tapahtuma on kuin lähituottajien tori – tosin pöydissä on syötävien herkkujen sijaan vaatteita, asusteita, koruja ja sisustustuotteita, kerrotaan tapahtuman tiedotteessa.

Pop-upin järjestää yhdessä kaksitoista myyjää, joista suurin osa saapuu paikalle Helsingistä. Tapahtumassa on mukana yrittäjiä muun muassa Käpylästä, Oulunkylästä ja Maunulasta.

– Välittömässä ja rennossa pop-upissa pääsee tapaamaan yrittäjien kanssa kasvotusten ja tekemään eettisiä hyvän mielen löytöjä.

Helsingistä mukana ovat Kauneve, OTUS, Nova Melina, Saara Ruskola, Ilo-korut, Housemouse, Gina Bulgamin ja Sinikara Stationery. Uudeltamaalta tapahtumaan tulevat Tarttuva Design, Vanja Sea ja Zirbaslife ja Tampereelta asti OMIN.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.