Perinteisen ruokaravintolan lakkautus harmittaa Munkkivuoressa

Kuvituskuva

Munkkivuoren ostoskeskuksen perinteikäs ruokaravintola Kivitorppa on lakkautettu. Munkkivuori.com:n verkkosivulla julkaistujen tietojen mukaan Kivitorppa sulki ovensa viimeisen kerran 31. joulukuuta.

-Ravintola Kivitorpan toiminta oli kannattamatonta ja lopetettiin sen vuoksi. Jatkosuunnitelmat tilan suhteen ovat toistaiseksi auki, kertoo Hok-Elannon viestintäpäällikkö Katri Karsi.

Kivitorpan lakkautus on jättänyt ison aukon Munkkivuoren ostoskeskuksen ravintolapalveluihin. Munkkivuori.comin mukaan ostoskeskuksen kahviloita ja ravintoloita on jäljellä enää kolme: Fazerin kahvila, Pizza Hut sekä Sushi-san. Kivitorpan ravintola palveli asiakkaita yli 30 vuotta.

Kivitorpan lopettaminen harmittaa alueen asukkaita Munkkivuoren facebookryhmässä. Ryhmään jätetyissä viesteissä kehuttiin, että Kivitorpassa on vietetty hyviä hetkiä ja että aina kaikki hyvät paikat lopetetaan. Munkkivuoren ostarille myös kaivataan kunnon ruokapaikkaa tilalle. Moni keskustelija myös jakaa Kivitorppaan liittyviä muistojaan.

Jani Jakonen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.