Pasilalaisille järjestetään pormestarin asukasilta

Pormestarin asukasiltaan voi osallistua paikan päällä tai verkossa. Kuva: Petri Rajaniemi

Helsingin kaupungin pormestarin Pasilan asukasilta järjestetään Stadin ammatti- ja aikuisopistossa, Savonkadun toimipaikassa Alppilan puolella tiistaina 28. marraskuuta 2023 kello 19.00–20.30.

Pasilan asukkaat ovat tervetulleita keskustelemaan Pasilan ajankohtaisista asioista Stadin ammatti- ja aikuisopistolle Savonkadulle. Toinen mahdollisuus on osallistua tilaisuuteen verkossa Helsinki-kanavalla, jolloin tilaisuuteen voi lähettää kysymyksiä viestiseinän kautta.

– On ilo kutsua koolle Pasilan asukkaita yhteiseen keskusteluiltaan. Ilmassa on varmasti paljon kiinnostavia aiheita, onhan Pasila niin keskeinen ja vilkas kaupunginosa, sanoo osallistumaan kannustava pormestari Juhana Vartiainen tiedotteessa.

Ennen keskusteluosuuden alkamista avataan kello 18.00 alkaen Savonkadun Stadin ammatti- ja aikuisopiston aulassa pop up -tori. Torilla on mahdollisuus keskustella Pasilan asioista kaupungin asiantuntijoiden ja alueen muiden toimijoiden kanssa.

Ennen asukasiltaa voi järjestäjille lähettää Pasilaa koskevia ennakkokysymyksiä ja -aiheita Kerro Kantasi -palvelun kautta. Kysely sulkeutuu viikko ennen asukasiltaa.

– Kaksikielinen kutsu lähetetään Pasilan alueen koteihin noin kaksi viikkoa ennen pormestarin asukasiltaa, tiedottaa kaupunki.

Pasilassa järjestettävä pormestarin asukasilta on nähtävissä myöhemmin tallenteena Helsinki-kanavalla.

Pormestarin asukasilta järjestetään 3–4 kertaa vuodessa tietyn kaupunginosan tai alueen asukkaille.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.